Την 4η βραδιά «ΣούΣουρο» αναβιώνει ο «Afros»!

Πέμπτη και 13; Γυρίζουμε πίσω 23 χρόνια!
Ένα event που έχει γίνει θεσμός πλέον στη Βέροια. Μια βραδιά που γυρνάει πολλούς από εμάς πίσω και μας ξυπνάει πολλές αναμνήσεις... Όσοι ζήσατε το μπαρ «ΣούΣουρο» θα συγκινηθείτε... Όσοι δεν το προλάβατε, θα δείτε πώς διασκεδάζαμε στη Βέροια

στα 90's. Το θρυλικό μπαράκι που αγάπησε όλη η νυχτερινή ζωή της Βέροιας -και όχι μόνο- την δεκαετία του '90, επιστρέφει και πάλι για ένα βράδυ και ξαναζωντανεύει στο bar «Afros», στο μαγαζί που ο ιδιόκτητης του Κώστας Σαμανιδης υπήρξε σερβιτόρος του «ΣούΣουρο» εκείνη την εποχή. 

Η βραδιά αναβιώνει για 4η συνεχόμενη χρονιά, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 και όλοι οι συντελεστές της μεγάλης και ανεπανάληπτης επιτυχίας θα είναι στις θέσεις τους... όπως τότε! Barmen, σερβιτόροι, σερβιτόρες, dj's και υποδοχή στην πόρτα, ο καθένας στο πόστο του, για να μας εξυπηρετήσει και να διασκεδάσει μαζί μας.

Οι ιδιοκτήτες, Παναγιώτης Νοχουσίδης (η πηγή του γέλιου) θα είναι στο σέρβις, Περικλής Παπαγιάννης (ο κομψός οικοδεσπότης) στην πόρτα και Φώτης Παυλίτσας (παν μέτρον άριστον) στο bar, ο Αχιλλέας Μπουτζιώνας (ίσως το καλύτερο μπαρμάνι εκείνης της εποχής) στο bar μαζί με την Αθηνά, την Κική και τη Φανή. Ο Κώστας και ο Γιώργος στο σέρβις... Και στα decks ανεβαίνουν με τις μαγικές μουσικάρες της εποχής, ο Αντώνης, ο Λάζαρος, ο Παναγιώτης, ο Βαλάντης αλλά και ο διαχρονικός Γιάννης (Σάιμον)!

Φεβρουάριος 1997 - Φεβρουάριος 2020
23 χρόνια μετά...

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 

bar «Afros», πεζόδρομος Έλλης

Θέλετε να δείτε τι έγινε τις προηγούμενες χρονιές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ