Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 3 «ναι» και 1 «όχι» από την Ημαθία ψηφίστηκε το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Δεκτό και επί του συνόλου έγινε, μετά την ψήφισή του επί της αρχής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας με τίτλο «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e- Ε.Φ.Κ.Α.)». Νωρίτερα, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ο ΣΥΡΙΖΑ και το
ΚΚΕ για την αρχή του νομοσχεδίου,επί του συνόλου των 286 βουλευτών που ήταν παρόντες, υπέρ ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νάς Δημοκρατίας και κατά 128 βουλευτές της αντιπολίτευσης. Επίσης, στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο 47, για την «κατάργηση της 13ης σύνταξης», επί 286 παρόντων βουλευτών, υπέρ ψήφισαν επίσης 158 βουλευτές και κατά 128 βουλευτές.

1 σχόλιο:

  1. Αυτό σημαίνει οτι οι 3 βουλευτές της ΝΔ ψήφισαν Υπέρ στην κατάργησητης 13ης σύνταξης, ενώ ο Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί οτι δεν θα καταργηθεί.

    Υ.Γ. "Την ψήφο οταν την ρίχνεις εκείνη τη μέρα είναι ελαφριά αλλά αν δεν την ρίξεις σωστά στο μέλλον γίνεται τόσο βαριά σαν πέτρα και μπορεί να σε πλακώσει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ