Έκτακτο: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγείται τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης!

Η απόφαση θα κριθεί από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό της Super League
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εισηγήθηκε πριν από λίγο να υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη. Είναι μια υπόθεση που προκάλεσε πανικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο όταν είχε τη
μορφή καταγγελίας και μπορεί να προκαλέσει... σεισμό, μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Γιατί; Επειδή η εισήγηση είναι για υποβιβασμό των ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Η απόφαση της ΕΕΑ αναμενόταν για σήμερα και είναι τέτοια που μπορεί να επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό το «αύριο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού με ψήφους 3-2 αποφασίστηκε η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα τόσο του ΠΑΟΚ, για πολυιδιοκτησία, όσο και της Ξάνθης για το μετοχολόγιο της.

Ουσιαστικά, δηλαδή, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποδέχεται, έπειτα από την εκδίκαση της υπόθεσης πριν δύο εβδομάδες, ότι οι Θεσσαλονικείς ελέγχουν μετοχικά τους Ακρίτες και προτείνει την αποβολή και των δύο ομάδων από το πρωτάθλημα!

Κάτι τέτοιο, βέβαια, θα πρέπει να επικυρωθεί και από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό της Super League, ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΑ για το θέμα.

7 σχόλια:

 1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ήρθε η ώρα να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Αρκετά με τις μ@λ@κι.ς τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν η κυβέρνηση Μαρινακη αποφάσισε να διαλύσει την Ελλάδα της "ισονομίας" ,ας το κάνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αν υπάρχει νόμος να τιμωρηθούν....τέλος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σταματήστε το πρωτάθλημα για φέτος, του χρόνου και για όσο χρειαστεί, δεν θα πάθουμε τίποτα εμείς σαν λαός, αυτοί που θα πάθουν ζημιά είναι τα λαμόγια που κονομάνε από το ποδόσφαιρο και οι ανεγκέφαλοι οποδοί που τους στηρίζουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ