Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρήνος στην κηδεία του 2χρονου κοριτσιού στην Χαλκιδική

Σκοτώθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας της
Βυθισμένο στο πένθος είναι το Παλιούρι Χαλκιδικής για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Τρίτη, όταν ένα κοριτσάκι 2 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα, καθώς παρασύρθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο που

οδηγούσε ο πατέρας της. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, οι βαριές κακώσεις στο θώρακα στέρησαν τη ζωή στο κοριτσάκι. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Όταν έφτασε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα πλέον. Χθες, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η κηδεία του παιδιού. «Δεν το πιστεύω πως το παιδί μου είναι νεκρό. Μου λέτε ψέματα. Δεν πάω στο σπίτι χωρίς το κοριτσάκι μου», ήταν η πρώτη αντίδραση της μητέρας της αδικοχαμένης μικρής. «Δεν κατάλαβα πως το παιδί είχε βγει έξω και πως είχε πάει στο πίσω μέρος του φορτηγού. Δεν αντιλήφθηκα πως έγινε», δήλωσε ο πατέρας.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ