Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε "Βεροιώτισσα" για Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Ποια είναι;

Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις πριν από δύο ημέρες κατέθεσε δημόσια την πρότασή του για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να στήριζε τον νυν πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά εν τέλει να στήριξε και την επιλογή της Αικατερίνης
Σακελλαροπούλου, όμως ο Κώστας Ζουράρις είχε προτείνει δυο γυναικεία πρόσωπα για τον ανώτατο πολιτειακό θεσμό της χώρας. «Όπως το είχα προτείνει τότε, για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας στους συναδέλφους μου της Βουλής των Ελλήνων το 2015, επαναλαμβάνω ότι για την προσεχή εκλογή, εμείς οι τριακόσιοι βουλευτές, θα πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στην αρχαιολόγο Αγγελική Κοτταρίδη και στην ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου, νυν αντιπεριφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Κώστας Ζουράρις.

«Η μεν Αγγελική Κοτταρίδη θεωρείται διεθνώς ως η λαμπροτέρα ερευνήτρια της μεγαλαλεξανδρινής και ελληνιστικής περιόδου, αναδεικνύουσα τις ελληνιστικές πόλεις έως και εντός της Σαουδικής Αραβίας και με παγκόσμιο κύρος την ελληνική επιστημοσύνη της. Η δε Βούλα Πατουλίδου, για την οποία δεν γκρεμίσαμε τα τείχη, τότε, όρθωσε την ιδρυτική «Ολύμπου μαρμαρόεσσαν αίγλαν» για τον κτητορικό λαό μας» συμπληρώνει. «Η επιλογή εκ μέρους μας ανάμεσα στις δύο αυτές ηγεμονίδες του ελληνικού πολιτισμού, θα μειώνε επιτέλους και την ανούσια αρρενοπληξία του κομματικού μας συστήματος» καταλήγει.

5 σχόλια:

  1. όχι άπλα μορφωμένος, παραμορφωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ότι του φανεί του Λολοστεφανή" που λένε και στο χωριό μου.
    Αν είναι αλήθεια ότι όλα τα επίθετα προέρχονται από κάτι που χαρακτήριζε κάποια στιγμή τον φέροντα το επίθετο, τότε όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε ίσως την σχέση Ζουρλός-Ζουρλάρης-Ζουράρης.
    Λέτε ; μπα δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό να δούμε και τίποτα άλλο. Αυτή πρόεδρος και ο δικηγορακος της ,γραμματέας της μεγαλειότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν οι ψηφοφόροι σου σε επιλέγουν με μοναδικό κριτήριο την μπαουγκίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ