Quantcast

http://picasion.com/

Η Βέροια αγάπησε το Βόλεϊ - Δηλώσεις του Προέδρου του Φιλίππου Δημήτρη Πιτούλια

Είναι το άθλημα που μπήκε κάπως απότομα στην ζωή μας, ωστόσο μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να αγαπηθεί από τους φιλάθλους της Βέροιας. Κάθε αγωνιστική το ΕΑΚ γεμίζει από ένθερμους υποστηρικτές, οι οποίοι πηγαίνουν στο Μακροχώρι για να ενισχύσουν την προσπάθεια του Φιλίππου. Ο πρόεδρος της
ομάδας Δημήτρης Πιτούλιας μπορεί να είδε την ομάδα του το προηγούμενο Σάββατο να χάνει από την Κηφισιά, αλλά η παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου τον χαροποίησαν ιδιαίτερα. Το βόλεϊ άρχισε να γίνεται η αγαπημένη συνήθεια των Βεροιωτών, αφού βλέπουν και την ομάδα να οδεύει από επιτυχία σε επιτυχία. 






Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο έδωσαν το «παρών», η ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας, ο μπασκετικός Φίλιππος, ο δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο αντιδήμαρχος Αλέκος Τσαχουρίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης.






Πραγματικά, η ανταπόκριση και την συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια που γίνεται αποτελεί ευχάριστη έκπληξη. Ο πρόεδρος του συλλόγου μετά το τέλος του αγώνα έκανε δηλώσεις, ευχαριστώντας παράλληλα όσους ήταν στο γήπεδο: 






«Μεγάλη μέρα η σημερινή για την πόλη της Βέροιας και για την ομάδα μας. Η πρώτη παρουσία ομάδας από την Volley League στη Βέροια σε επίσημο αγώνα είναι γεγονός. Η Κηφισιά έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια. Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική για μια ακόμη φορά. Ο κόσμος της Βέροιας έδωσε βροντερό παρόν και κατέκλυσε το ΔΑΚ Δημ. Βικέλας. Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και την ομάδα ποδοσφαίρου της Βέροιας που παρευρέθηκε σύσσωμη στο γήπεδο».








4 σχόλια:

  1. Καλά Πρόεδρος δεν είναι ο Φυκατας;
    Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε τμήμα έχει διοικούσα επιτροπή και πρόεδρο. Πρόεδρος του βολλευ είναι ο Πιτούλιας.

      Διαγραφή
  2. αυτό που καταφέρατε είναι άθλος.μπραβο σε όλους.δεν έβλεπα βολει αλλά πλέον δεν χάνω αγώνα.ειναι πολύ ωραίο άθλημα.σας ευχαριστουμε για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλιππαραααααα ολεεεεε.... Και σε 5-6 εβδομάδες και σε 5-6 εβδομάδες θ είμαστεεεε πρωταθλητές οεοεοεοε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ