Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσαλιγοπούλου: «Δεν θα ήθελα να ήμουν ξανά νέα - Πολύ άγχος»

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δηλώνει πραγματική… «μαμάρα» φροντίζει την οικογένεια και το σπίτι της, όπως ακριβώς τους.. καλεσμένους της στο μαγαζί. «Είναι σαν καλεσμένοι μου» λέει και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της το Σάββατο11 Ιανουαρίου στο Πειραιώς 131, μετά από μία περιπέτεια με
διάρρηξη που είχε το μαγαζί, παρέα με τους Bogaz Musique, τον Γιάννη Παπαγεωργίου και εκλεκτούς προσκεκλημένους. Όπως πάντα «μαγειρεύει» κάτι ξεχωριστό, γελάει όταν της λέω πόσο αυθεντική είναι ξυπόλητη χορεύοντας στη σκηνή και δηλώνει αφοπλιστικά, «δεν θα ήθελα να ξανά ήμουν νέα».

Τι περιλαμβάνει η παράσταση «Άλμπουμ» στην Πειραιώς; 

«Τραγούδια αγαπημένα, παλιά και καινούργια, κρυμμένα και φανερά και μαγικά σαν τις φωτογραφίες που βάζαμε στα άλμπουμ και όχι μόνο, που μας κάνουν να θυμόμαστε στιγμές από φιλίες, έρωτες, εφηβείες, παρέες, οικογενειακές χρωματιστές φωτογραφίες» αναφέρει μιλώντας η Ναουσαία ερμηνεύτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ