Quantcast

http://picasion.com/

Τροχαίο «σοκ» στα Παπάκια - ΙΧ τούμπαρε στην κατηφόρα

Απεγκλωβίστηκε γυναίκα οδηγός 
Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου στην περιοχή Παπάκια της Βέροιας, με αυτοκίνητο να καταλήγει τουμπαρισμένο στην άκρη του δρόμου και μια γυναίκα στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr,
ήταν γύρω στις 20:30 το απόγευμα, όταν αυτοκίνητο που κατέβαινε την οδό Αφροδίτης, πιθανότατα λόγω απότομου φρεναρίσματος σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του δρόμου, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε αναποδογυρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Στο όχημα επέβαινε μια νεαρή γυναίκα, την οποία κατάφεραν να απεγκλωβίσουν οι περίοικοι, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία. Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο έχοντας τις αισθήσεις της, ωστόσο ήταν εμφανώς σοκαρισμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η τροχαία Βέροιας, όχημα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την γυναίκα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Τροχαία Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που τούμπαρε το αυτοκίνητο:














10 σχόλια:

  1. Μεγάλη προσοχή σε όλο το δρόμο προς Ραχιά. Καθημερινός παγετός πρωινές και βραδυνές ώρες. Αλάτια πέφτουν αλλά οι κλίσεις είναι μεγάλες και γλυστράει. Προσοχή μην παρασυρθεί πεζός... Κάποια στιγμή πρέπει στα δύσκολα κομμάτια της πόλης και της ευρύτερης περιοχής να πέσει ποιοτική...αντιολησθηρά άσφαλτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι ότι, σε ανάλογα τροχαία με οδηγό αρσενικού φύλου, ο τίτλος σας θα είναι "απεγκλωβίστηκε ο άνδρας οδηγός"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αυτό σε πείραξε ; και εδώ τα φεμινιστικά ;

      Διαγραφή
  3. Με αφορμή το τροχαίο ας ανακινηθεί ξανά το θέμα της πρόσβασης του σχολικού συγκροτήματος στα γιοτζαλίκια. Η πρωινή πάχνη μπορεί να ναι ένα όμορφο θέαμα αλλά παράλληλα σημαίνει και ολισθηρότητα του οδοστρώματος και άρα εγκυμονεί τον κίνδυνο αντίστοιχου τροχαίο σε δρόμο που κινούνται πεζοί μαθητές. Παρά την αστοχία επιλογής της τοποθεσίας του σχολείου, καιρός είναι για ουσιαστικές πράξεις και ενέργειες για την ασφάλεια περιοίκων και μαθητών. Είτε ολοκλήρωση διαπλάτυνσης, αφού μέχρι τώρα είδαμε μόνο θέσεις πάρκινγκ μόνο. Είτε κατάλληλη ασφαλτόστρωση. Είναι παράλογη πια αυτή η αντιμετώπιση και η μη λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιοτζαλίκ είναι τούρκικη λέξη και δυστυχώς για κάποιους οι τούρκοι έφυγαν πριν 107 χρόνια...

      Διαγραφή
    2. ...τελείως άσχετο μέρος για να μετακινηθούν είτε πεζή είτε με αυτοκίνητο μαθητές γονείς καθηγητές.Απο όλη τη Βέροια εκεί επρεπε να κατασκευαστεί σχολικο συγκρότημα ώστε η μετακίνηση να γίνεται μόνο με αστικό και να πληρώσουν οι γονείς την απερισκεψία υπευθύνων.

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ;;; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ;;;;!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμε 1:48. Σωστή η παρατήρηση σου για την απαράδεκτη αναπαραγωγή της τούρκικης λέξης Γιοτζαλικια. Προτινω να ονομάσουμε την περιοχή "τα λύκεια στους στρατώνες". Πάντως δεν είναι η μόνη περιοχή που τη λέμε λάθος. Και την περιοχή του μοναστηριού προς Κουστοχώρι δυστυχώς οι περισσότεροι μεταξύ των οποίων και η εκκλησία τη λένε Δοβρά από τη σλάβικη λέξη "ντόμπρος" που θα πει καλό, καλή αντί να τη λέμε περιοχή και μοναστήρι Καλής Παναγιάς". Προτίνω να τη λέμε από τώρα έτσι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θέλουμε να μεταφράσουμε επί λέξη τα Γιοντζαλίκια θα έπρεπε η περιοχή πάνω από τους στρατώνες να λέγεται "περιοχή που έχει πολλά χωράφια με τριφύλλι",καθώς αυτό σημαίνει η λέξη "γιοντζά" . Δεν υπάρχει λόγος όμως. Και η τουρκοκρατία είναι μέρος της ιστορίας μας και τα διάφορα τοπωνύμια δείχνουν κάτι από το παρελθόν της πόλης μας.Δεν κινδυνεύει η εθνική μας ταυτότητα από αυτά, άλλα από την ξενομανία που μας διακατέχει ως τρόπος ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ