Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Το Κόκκινο Ποτάμι» έρχεται στη Νάουσα - Θα μιλήσουν οι πρωταγωνιστές της σειράς

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με άρωμα Πόντου, θα πραγματοποιηθεί στη Νάουσα, με την συμμετοχή ορισμένων συντελεστών από το «Κόκκινο Ποτάμι». Οι πρωταγωνιστές της σειράς του OPEN που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό Γιάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση και Τάκης Βαμβακίδης, μαζί με τον
σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, θα παρευρεθούν στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου ημερολογίου «Πόντος, μνήμη - χρέος – δικαίωση», της Περιφερειακής Ενότητας της Ημαθίας και της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον χοροδιδάσκαλο Βασίλη Ασβεστά, με θέμα «Η γενοκτονία των Χριστιανικών λαών της Ανατολίας, 100 χρόνια μετά...» και θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τον Μανούσο Μανουσάκη, τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα «Έρια» και ώρα 18:30. Δείτε την σχετική αφίσα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ