Quantcast

http://picasion.com/

Ένα ακόμα «θαύμα» από το «Όραμα Ελπίδας» στη Βέροια

Βρέθηκε συμβατός δότης με ασθενή!
Άλλο ένα «θαύμα» έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Βέροια, καθώς ένας συμπολίτης μας βρέθηκε συμβατός με κάποιον ασθενή και έγινε δωρητής κυττάρων ώστε να σωθεί ένας συνάνθρωπός μας που πάσχει από λευχαιμία. Όπως ανακοίνωσε ο «Σύλλογος Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και Αιμοποιητικών Κυττάρων Ημαθίας», ο «ήρωας» αυτή τη φορά ήταν ο Ηλίας Παναγός, που βρέθηκε συμβατός και έσπευσε να δωρίσει λίγα από τα αιμοποιητικά του κύτταρα, χαρίζοντας τη ζωή σε έναν ασθενή. Ο Ηλίας προσήλθε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση στη διαδικασία, η οποία είναι πολύ απλή, όμοια της αιμοδοσίας, γίνεται με μηχάνημα κυτταραφαίρεσης και διαρκεί περίπου 3 ώρες. Ευχή όλων τώρα; Να πετύχει η μεταμόσχευση!

Δίπλα του σε όλη τη διαδικασία ήταν και ο Βεροιώτης Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙΑΣ και συνεργάτης στο «Όραμα Ελπίδα», Αντώνης Ιατρόπουλος, που έχει καταφέρει να... επιστρατεύσει περισσότερους από 1500 συμπολίτες μας να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

«Ήρθε η ώρα που η ΑΓΑΠΗ όλων εσάς έφερε αποτέλεσμα. Πριν λίγες μέρες ο φίλος μας ο Ηλίας έδωσε λίγα από τα κύτταρα του για να σωθεί ένας ασθενής... Δεν υπάρχουν λόγια... μόνο ΕΥΛΟΓΙΑ και ΑΓΑΠΗ προς τον διπλανό μας! Ευχή όλων μας τώρα να πετύχει η μεταμόσχευση. Ο ΗΛΙΑΣ ήταν φοβερός... Το σύνθημα μας? ❣ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ❣και ήρθε ή ώρα αυτή...», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ