Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος τα γκισέ στις τράπεζες - Συναλλαγές μόνο πάνω από 400 ευρώ

«Σοκ» για τους ηλικιωμένους που δεν ξέρουν από ΑΤΜ
Κλείνουν σταδιακά οι τράπεζες τα γκισέ για τους πελάτες λιανικής. Και πολύ σύντομα τα ταμεία θα εξυπηρετούν κατά βάση τους εταιρικούς πελάτες, ενώ θα είναι ανοικτά και για τους κομιστές επιταγών. Οι υπόλοιπες συναλλαγές -αναλήψεις, καταθέσεις, κάθε είδους πληρωμές, εμβάσματα- θα διεκπεραιώνονται αποκλειστικά από τα εναλλακτικά δίκτυα, δηλαδή ΑΤΜ, APS (κέντρα αυτόματων συναλλαγών που είναι εγκατεστημένα μέσα στα τραπεζικά καταστήματα), internet και phone banking. Ήδη η Eurobank με ανακοινώσεις αναρτημένες σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της γνωστοποιεί πως πλέον δεν θα πραγματοποιούνται συναλλαγές κάτω των 400 ευρώ με μετρητά από το ταμείο. Και η Alpha Bank από την πλευρά της ενημερώνει την πελατεία της πως «Σύντομα, οι πληρωμές Δημοσίου και Οργανισμών με μετρητά στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (ΚΑΣ) θα απαιτούν προσκόμιση-αναγνώριση κάρτας Alpha Bank (ακόμη και αν είναι σε χρήματα)». Το ίδιο σύστημα ξεκίνησε να εφαρμόζει και η Τράπεζα Πειραιώς. Προς το παρόν, οι τράπεζες «σπρώχνουν» τους πελάτες τους προς τα εναλλακτικά κανάλια συναλλαγών. Και τους κατευθύνουν στην έκδοση χρεωστικών καρτών, καθώς μέσω αυτών μπορούν να πραγματοποιούν γρήγορα όλες τις συναλλαγές τους, με απόλυτη ασφάλεια και ταυτόχρονα να «κτίζουν» το αφορολόγητο όριο.

9 σχόλια:

  1. Ο ορισμός του φασισμού,σε μια μόνο κατά όνομα δημοκρατία.
    Το Ελληνικό κράτος,ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό τις οφειλές των πολιτών τις εισέπραττε χωρίς άλλη επιβαρυνση (π.χ.δημόσιο ταμείο στη εφορία )μεταφέρει όλες τις συναλλαγές πολιτών -κρατους μέσω των τραπεζών οι οποίες τον πρώτο καιρό δε είχαν προμήθεια ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ibank,winbank ,και όπως στο διάολο το λένε.Τα pos έχουν 1% η 0,5% κράτηση οπότε οι πολίτες επιβαρύνοντας επιπλέον για κάτι που πριν ειχαν δωρεάν ,ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΟΥ.Αν αυτό δεν είναι φασιστικός τρόπος χρηματοδότησης ιδιωτικών τραπεζών και τραπεζιτών τι είναι ? Το τι χρεώσεις θα ανακαλύψουν ακόμη οι τράπεζες δε μας το λένε.Την χρεωστικη κάρτα πάγιο τέλος,τον λογαριασμό πάγιο τέλος,την ιντερνετική τραπεζική πάγιο τέλος,τη χρήση ATM πάγιο τέλος ,την τηλεφωνική επικοινωνία σε πενταψηφιο πάγιο τέλος ,στο τέλος να δούμε τι θα γίνει.Ευτυχως έχω εμπιστοσύνη στο Κυριάκο ,αυτός θα στρώσει τη κατάσταση που μας έφερε ο Αλέξης,ο Αντώνης,ο Γιώργος,ο Κωστάκης ,ο Κωνσταντίνος,ο Ανδρέας,ο Κωνσταντίνος κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
      ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ 1984.
      ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ !!!!!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΓΚΟ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....
      ΦΙΛΑΚΙΑ

      Διαγραφή
    2. Μητσοτάκη ήθελες; Καλά να πάθεις.

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ!

      ΕΠΟΜΕΝΟΣ;
      ΑΡΑ;;;
      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;;;
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ;;;;

      Διαγραφή
  2. Δυστυχως τα βαζακια βαζελινης ειναι το πρωτο αξεσουαρ που εχουν οι Κυβερνητικοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν από 15 χρόνια διάβαζα για το μυστικό πρόγραμμα "Project Blue Beam", τo σχέδιο για παγκόσμιο έλεγχο των μαζών, μέσο κυρίως απόλυτου οικονομικού ελέγχου όπου θα οδηγήσει στην cashless society, την κοινωνία χωρίς μετρητά.
    Σήμερα, αυτά όπως βλέπουμε δεν είναι φανταστικές θεωρίες, αλλά η ζώσα πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ;;; ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΚΑΙ F35 ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ € ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ. ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΌΤΗΤΑ + ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!!!.... ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!!

      Διαγραφή
  4. Σςςςς!¡!! Θα θυμώσει ο Στουρναρας και μετά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δουλεύουμε για τις τράπεζες και μας"δουλεύουν" οι τράπεζες! Όλα γίνονται για να απολύσουν κόσμο! Ο φιλελευθερισμός έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ