Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ταλαιπωρία και συγνώμες σε ΚΤΕΛ που σταμάτησε στη Βέροια

Τα προβλήματα επιβίβασης, τελικά φαίνεται ότι δεν συμβαίνουν μόνο σε αεροπλάνα, αλλά και στα υπεραστικά ΚΤΕΛ. Για παράδειγμα, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου, το δρομολόγιο των 6.30 από Θεσσαλονίκη προς Γιάννενα, βρέθηκε με αποσκευές από το προηγούμενο δρομολόγιο και,
σύμφωνα με το πρόγραμμα, σταμάτησε να πάρει και άλλους επιβάτες από τη Βέροια. Το λεωφορείο, φυσικά, δεν μπορούσε να υποστηρίξει τόσους επιβάτες και αποσκευές μαζί και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τσαντίκο, κλήθηκε το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, το οποίο «ένιψε τα χείρας» του, ενώ ο μοναδικός που ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία, ήταν ο οδηγός. Τελικά, κλήθηκε η αστυνομία, η οποία κατέβασε τους επιπλέον επιβάτες, οι οποίοι έλαβαν διαβεβαίωση ότι θα ταξιδέψουν με το επόμενο δρομολόγιο. Το περιστατικό αποδίδεται στον τρόπο που έκλεισαν οι θέσεις από την υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ