Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (27/1 - 2/2)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020, ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, έρχονται αντιμέτωποι σχηματίζοντας όψη Τετραγώνου! Η ένταση και η νευρικότητα της περιόδου, μειώνει σημαντικά την αντίληψη μας απέναντι σε εξαπατήσεις, ψέματα και αυταπάτες. Προσέχουμε ώστε να μην πέσουμε στην ίδια μας την παγίδα αλλά και των άλλων, επιτρέποντας τους αυθόρμητα, να μας εκμεταλλευτούν. Τα μικροατυχήματα, τα λάθη, οι απρόσεχτες συμπεριφορές και η άγνοια λόγω επιπόλαιης αδιαφορίας ή αφηρημάδας, οδηγούν σε δυνατές απογοητεύσεις.

Επιπλέον η ενέργεια μας, θα εξασθενίσει και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή σε κρυώματα και ιώσεις!

Επίσης να θυμόμαστε πως η βιασύνη και ο ενθουσιασμός, οδηγούν σε παρορμητικές εξιδανικεύσεις, εμπιστοσύνη σε ψεύτικα και μεγάλα λόγια και έτσι πολλοί από εμάς, θα πληγωθούμε !

♈ Κριός

Γενικά

Μέσα στην σύγχυση και στη νευρικότητα μπορεί να πεις λόγια που θα μετανιώσεις, ή να οδηγηθείς σε επιπόλαιες πράξεις που κατόπιν θα θέλεις να πάρεις πίσω. Αυτό ακριβώς πρέπει να προσέξεις αυτή την εβδομάδα φίλε μου Κριέ, όπου βιάζεσαι να προχωρήσεις στα προσωπικά σου σχέδια. Οι επικοινωνίες με το φιλικό περιβάλλον εντείνονται, ενώ θα μπορέσεις να έχεις και κάποιες θετικές εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκοτεινές σκέψεις τρυπώνουν στα αισθηματικά σου και σου προκαλούν εκνευρισμό, γιατί αισθάνεσαι ότι το τοπίο είναι θολό. Απόφυγε τα καβγαδάκια αυτές τις μέρες, ενώ θυμήσου ότι μία ιστορία που υπάρχει στα ερωτικά σου δεν έχει τελειώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου, να αναμένεις προς το τέλος της εβδομάδας που θα υπάρξει μία θετική έκβαση σε μία υπόθεσή σου. Τα οικονομικά είναι με αστάθεια.

♉ Ταύρος

Γενικά

Οι εκνευρισμοί δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα για ζητήματα που αφορούν το παρελθόν σου, τα οικονομικά σου, τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ κάποιες στιγμές Ταύρε μου θα νιώθεις αρκετά ανικανοποίητος από αυτά που ήδη έχεις. Τα έξοδα τρέχουν, η νευρικότητα είναι διάχυτη ενώ δεν λείπουν και οι ερωτικές ζήλειες. Στο τέλος της εβδομάδας έχεις ένα πολύ θετικό νέο που αφορά μία συμφωνία ή μία νέα γνωριμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα λέει μία παλιά παροιμία που ταιριάζει στις τάσεις που διαμορφώνονται αυτή την εβδομάδα. Ζήλειες, αντιδράσεις, πάθος και ερωτισμός αυτές ακριβώς θα είναι οι εξελίξεις της εβδομάδας όπου και θα σε συναρπάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές αλλαγές γίνονται τώρα στα επαγγελματικά σου και νιώθεις αστάθεια μπροστά στα νέα μονοπάτια που ανοίγονται μπροστά σου! Προσοχή στα οικονομικά για απώλειες ή και συγχύσεις.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα είναι σημαντικό να προσέξεις και να αποφύγεις τις συγχύσεις με το περιβάλλον σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, φανερώνει ότι θα υπάρχουν κόντρες στα θέλω που έχεις εσύ, αλλά και οι άνθρωποι που σε συντροφεύουν. Τα τετράγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη και ο Άρης με τον Ποσειδώνα θα φέρουν την αποδιοργάνωση, το μπέρδεμα ενώ σημαντικό είναι να αποφευχθούν και οι εξαπατήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για σοβαρές συζητήσεις ή σοβαρά συμπεράσματα που αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Κάποιες καταστάσεις στα ερωτικά σου ξεφεύγουν από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μπερδέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο ανταγωνισμός που υπάρχει στα επαγγελματικά σου σε ωθεί σε γρήγορες, βιαστικές κινήσεις που τώρα πρέπει να αποφύγεις. Στα οικονομικά σου δίνεται μία ανάσα ανακούφισης.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με άγχος, για υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου. Δημιουργούνται λόγια και παρεξηγήσεις που μπλοκάρουν κάποια σχέδιά σου και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι εκνευρισμό. Το πρόγραμμα της καθημερινότητα θα είναι φορτωμένο θα υπάρχουν όμως και αναβολές. Στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται όμορφες στιγμές, που θα σε χαλαρώσουν και θα σε φέρουν πιο κοντά στους οικείους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα ξεκινά με εντάσεις στα αισθηματικά και λόγια εκνευρισμού γιατί κάποια πράγματα δεν θα κάθονται ακριβώς έτσι όπως τα θέλεις. Στο τέλος της εβδομάδας το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τον χαμένο χρόνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις στα επαγγελματικά σου αυτή την εβδομάδα. Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και αυτό θα σε αγχώνει. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να έχεις εποικοδομητικές επαφές που θα σε στηρίξουν.

♌ Λέων

Γενικά

Τα έξοδα τρέχουν αυτή την εβδομάδα και σου δημιουργείται ανασφάλεια φίλε μου Λέοντα, ωστόσο δεν σε βλέπω και να μαζεύεσαι, αλλά παρασύρεσαι από την καταναλωτική σου μανία και από την ανάγκη σου να καλύψεις τα κενά που αισθάνεσαι μέσω αγορών. Στα ερωτικά σου είναι ενεργός ο πόθος συμβαίνουν όμως και περιστατικά, που σου προκαλούν ζήλεια και ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτικές διεκδικήσεις φέρνει στο πέρασμά της η εβδομάδα και εσύ Λιοντάρι μου βρυχάσαι από ζήλεια και επιβάλεις τους όρους και τους κανόνες σου. Προσοχή σε ερωτικά μπερδέματα που τώρα μπορεί να δημιουργηθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου έρχονται θετικές εξελίξεις που σου προσφέρουν δύναμη και καταξίωση. Στα οικονομικά σου υπάρχουν καθυστερήσεις και συγχύσεις γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα υπολόγιζες.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου απορροφούν μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός σου αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε. Είσαι σε συναισθηματική ένταση εξαιτίας της συμπεριφοράς ανθρώπων που σε συντροφεύουν, όπου θα λειτουργούν κάπως άστατα θολώνοντας τα νερά. Δείξε παραπάνω εγκράτεια και μην πιστεύεις όσα ακούγονται ή λέγονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην εξιδανικεύεις μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου, έστω και αν τα συναισθήματα που βιώνεις είναι πολύ δυνατά. Κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι αναμενόμενα, θα ξεπεραστούν προς το τέλος της εβδομάδας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν εξελίσσονται κάποιες συνεργασίες σου ακριβώς όπως ήθελες και προσδοκούσες και το γεγονός αυτό σου προκαλεί εκνευρισμό. Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες προσωρινές αστάθειες.

♎ Ζυγός

Γενικά

Τροχίζεις τα νύχια σου για καβγά αυτή την εβδομάδα φίλε μου Ζυγέ γιατί παρεξηγείς όσο ακούς και όσα λέγοντα στο περιβάλλον σου και δεν σηκώνεις εύκολα μύγα στο σπαθί σου! Κάποιες αναβολές θα πάνε «τούμπα» το πρόγραμμά σου αυτές τις μέρες , ενώ και εσύ από την πλευρά σου μπορεί να λειτουργήσεις αναβλητικά αδυνατώντας τώρα να πάρεις πρωτοβουλίες για να κάνεις νέα πράγματα. Το τέλος της εβδομάδας σε βοηθά να ανασυνταχτείς ψυχολογικά, συναισθηματικά , ενώ θα έχεις ευχάριστο χρόνο και με την οικογένεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν ερωτικές επικοινωνίες και συναντήσεις αυτή την εβδομάδα, όμως δεν παύει να έχεις αρκετό άγχος με τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου και αυτό σε πηγαίνει πίσω και δεν σου επιτρέπει να απολαύσεις τον έρωτα με ανεμελιά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επαγγελματικά σχέδια σε κάνουν δημιουργικό, ωστόσο οι εργασίες σου έχουν έναν πιο ασταθή και αργό ρυθμό μέσα στις επόμενες μέρες. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι ευνοημένος.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα αφήνεσαι στα πάθη σου, στα λάθη σου, αλλά και στα συναισθήματά σου φίλε μου Σκορπιέ. Είσαι από τα ζώδια που ευνοούνται, ιδιαίτερα για ερωτικές υποθέσεις, αλλά και για εξελίξεις που θα σε κάνουν να νιώσεις χαρά και πληρότητα. Τα οικονομικά έξοδα δεν λείπουν και πρέπει να συγκρατήσεις λίγο την διάθεσή σου για άσκοπα έξοδα ή και αγορές. Σημαντικές συζητήσεις στο τέλος της εβδομάδας σου δίνουν το αίσθημα της χαράς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζεις μεγάλες στιγμές στην αισθηματική σου ζωή, αφού τα όνειρα και οι ελπίδες σου μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα. Η εκφραστικότητα των συναισθημάτων σου θα είναι μεγάλη ενώ η ανταπόκριση από το άτομο που θες, είναι δεδομένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά έξοδα έχεις αυτή την εβδομάδα, είτε για διασκέδαση είτε και για ομορφιά! Στα επαγγελματικά σου , παίρνεις αποφάσεις που σε κάνουν αρκετά δημιουργικό. Ευνοούνται οι νέες συμφωνίες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Τα συναισθήματά σου είναι αρκετά μπερδεμένα αυτή την εβδομάδα φίλε μου Τοξότη... Άλλα θέλεις, άλλα γίνονται αλλά και άλλα κάνεις, έτσι λοιπόν είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείς σε παρεξηγήσεις ιδιαίτερα με το πολύ κοντινό σου περιβάλλον. Σε αυτό που θέλω να δείξεις προσοχή, είναι στη νευρικότητα, γιατί άθελά σου μπορεί να σπαταλήσεις άσκοπα την ενέργειά σου, να τσακωθείς , να κουραστείς και να χάσεις τις δυνάμεις σου! Επιπλέον, δείξε προσοχή στο σπίτι για ζημιές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να έχεις άνεση στην εκφραστικότητα και να υπάρχουν αρκετές συζητήσεις στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο, όμως θα δημιουργηθούν και μπελάδες, αφού δεν είναι πολύ ξεκάθαρο τώρα το τι πραγματικά θέλεις για την πορεία μίας σχέσης ή των αισθηματικών σου γενικότερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έξυπνες λύσεις, συζητήσεις και προτάσεις σε ενεργοποιούν αυτή την εβδομάδα για να προχωρήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια και είναι φανερό ότι το καταφέρνεις μια χαρά! Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες ανάσες αισιοδοξίας στο τέλος της εβδομάδας.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Εβδομάδα εξομολογήσεων, τρυφερών επαφών, νέων ιδεών αλλά και στήριξης οικονομικής έρχεται για σένα Αιγόκερέ μου. Ξεφεύγεις από τις αστρολογικές κακοτοπιές των ημερών και αφήνεσαι σε σκέψεις, ιδέες και συζητήσεις που πραγματικά αποτελούν μία όαση μετά από όσα πέρασες. Οικονομικές συμφωνίες ευνοούνται ενώ ως το τέλος της εβδομάδας υπάρχει μία πολύ θετική εξέλιξη που σε κάνει να αισθάνεσαι δύναμη και σιγουριά για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι μέρες είναι ιδανικές για να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι, για να ομολογήσεις όλα όσα έκρυβες εδώ και καιρό μέσα σου, αλλά και για να ακουστούν οι βαθύτερες επιθυμίες σου! Ερωτικές συναντήσεις ευνοούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά μπορεί να είναι άστατα αλλά βρίσκεις έξυπνους τρόπους που θα σε βοηθήσουν όχι μόνο στην διαχείρισή τους, αλλά και στην τόνωση τους. Στα επαγγελματικά υπάρχουν για την ώρα κάποια μπερδέματα.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Μετά τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στο ζώδιο σου, είσαι ήδη στην πορεία ενάρξεων αλλά και αλλαγών που σε θέτουν σε εγρήγορση. Αυτή την εβδομάδα όμως, βλέπεις ότι όσο εύκολα έρχονται τα χρήματα στα χέρια σου, το ίδιο εύκολα και εξανεμίζονται, το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια, αστάθεια και αβεβαιότητα. Κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου θα σου δώσουν την δύναμη για να συνεχίσεις τις προσπάθειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκδηλώνεις κάποιες ανασφάλειες για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα, οι οποίες γρήγορα ξεπερνιούνται γιατί καταφέρνεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρείτε από κοινού λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου νιώθεις σύγχυση, αλλά και φόβο για το αν θα καταφέρεις να βγάλεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου, που εντέλει είναι πολύ περισσότερες από αυτές που περίμενες. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν αρκετές επαφές οι οποίες εξελίσσονται ικανοποιητικά και σε βοηθούν σε μία σταθεροποίηση.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας, κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, ονειροπολείς, φαντάζεσαι, χαίρεσαι και απολαμβάνεις στιγμές... Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σου, σε οδηγούν στα μονοπάτια του ονείρου και της εξιδανίκευσης. Ο Άρης σχηματίζει όμως αρνητικές όψεις μαζί τους, έτσι λοιπόν δεν πρέπει να ξεχνάς πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει, καλό είναι να περιορίσεις τις παρορμητικές τάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε ζεις τον μεγάλο έρωτα αυτή την εβδομάδα, είτε ζεις ουτοπικές στιγμές που σε κάνουν να βρίσκεσαι σε μία φάση αναμονής, διαψεύδοντας κάποιες προσδοκίες σου! Οι όψεις των ημερών προκαλούν αντιφάσεις, για αυτό και πρέπει οπωσδήποτε να συμβουλευτείς τον αστρολογικό σου χάρτη για την πορεία των αισθηματικών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά δίνεις τώρα τον δικό σου αγώνα για να εκπληρώσεις στόχους και μεγάλα όνειρα που κάνεις για την πορεία σου! Στα οικονομικά υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις οι οποίες είναι προσωρινές και δεν σε φοβάμαι!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ