Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ραντίζει» στη Βέροια... «πασπαλίζει» στο Σέλι!

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού σήμερα στη Βέροια και έπειτα από τις χειμερινές λιακάδες των προηγούμενων ημερών, σήμερα ξυπνήσαμε με βροχούλα και συννεφιά. Βροχούλα που στα ορεινά της Βέροιας μεταφράστηκε σε χιονόνερο και όσο ανεβαίνουμε, σε χιονάκι. Όπως στο Σέλι, που η χιονόπτωση άρχισε πρωί πρωί, στρώνοντας ένα λεπτό χαλί σε όλο το χωριό. Αδύναμη αυτή τη στιγμή η χιονόπτωση, ωστόσο το σκηνικό είναι υπέροχο, ενώ «πασπαλισμένες» είναι και οι πλαγιές του Χιονοδρομικού. Επί ποδός και η αλατιέρα του δήμου, ρίχνει αλάτι για την αποφυγή παγετού στους δρόμους. 

Φωτογραφίες: Γιώργος Φαρσαρώτος








4 σχόλια:

  1. Να κλεισουν τα σχολεια στο νομό αμεσα!!! Αντε γιατι εχω ενα φουσκωμα απο τις γιορτες και δεν ειμαι για να κανω μαθημα τη Τεταρτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λιγότερο βλάκας με περικεφαλαία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λιγοτερο ειστε εσεις για κλαματα που σε λιγες μερες θα ζειταται εκδρομες.. λιγο καιρο κατσατε...Αλλα φετος ειναι η χρονια σας! Μια χαρα καθονται οι αργιες! Το μονο που δε σας "καθεται" ειναι το χιονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ