Quantcast

http://picasion.com/

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Σταυρούλας στη Νέα Νικομήδεια

Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο»
Το τελευταίο αντίο στην Σταυρούλα Σδράκα είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου, η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι, στο νεκροταφείο της Νέας Νικομήδειας. Η 24χρονη Σταυρούλα «έφυγε» ξαφνικά την περασμένη Πέμπτη στην

Κύπρο, όπου ζούσε και εργαζόταν, με την είδηση, που ταξίδεψε αστραπιαία στη Βέροια, να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και να βυθίζει στο πένθος την τοπική κοινωνία της Νέας Νικομήδειας από όπου και καταγόταν.
Πολύς ήταν ο κόσμος που βρέθηκε εντός και εκτός του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Ν. Νικομήδεια, πολλοί φίλοι της Σταυρούλας, συγγενείς και συγχωριανοί, όλοι βουβοί μπροστά στον πόνο της οικογένειας, παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία και είπαν το στερνό αντίο στα νεκροταφεία του Ιερού Ναού. Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Στάθης Κελεσίδης και Ηλίας Τσιφλίδης, η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Γεωργία Μπατσαρά, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος και άλλοι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάζει και συλλυπητήρια στην οικογένεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ