Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είστε για μια «πτήση» πάνω από το Αρκοχώρι;

Στους πρόποδες του Βερμίου μόλις δέκα λεπτά από την Νάουσα, μέσα σε μια κατάφυτη και καταπράσινη διαδρομή και σε υψόμετρο 600 μέτρων, βρίσκεται το Αρκοχώρι. Ένα καλοδιατηρημένο χωριό, με σπίτια που έχουν κρατήσει την Μακεδονική αρχιτεκτονική και που βρίσκεται σε κομβικό
σημείο μεταξύ των χιονοδρομικών, 3-5 Πηγάδια και Σέλι και το Άλσος του Αγίου Νικολάου. Μαγικός προορισμός τεσσάρων εποχών, με τους περισσότερους να το έχετε επιλέξει για μια Κυριακάτικη εξόρμηση για βόλτα και φαγητό. Πόσοι όμως από εσάς έχετε... πετάξει από πάνω; Σήμερα ο Βασίλης Μήτκος μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε μια «πτήση» πάνω από το Αρκοχώρι, μέσα από τις όμορφες εικόνες που μας μεταφέρει μέσω drone. Αυτό και περισσότερα ακόμα βίντεο θα βρείτε στο κανάλι του BilLVeR Καθημερινές αποδράσεις» στο youtube, που μας ταξιδεύουν συχνά πάνω και πέρα από την Ημαθία. Απολαύστε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ