Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για τσιπουράκι με τους δημοσιογράφους της Βέροιας ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης

Συνάντηση για τσιπουράκι με τους δημοσιογράφους της Βέροιας κανόνισε το μεσημέρι του Σαββάτου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης. Ένα τραπέζι που όπως ανέφερε σκοπεύει να το καθιερώσει μια φορά το χρόνο, για σύσφιξη σχέσεων, ανταλλαγή απόψεων και... παραπολιτικό update! Στο
τραπέζι ήταν καλεσμένος και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, για τον οποίο μάλιστα ο αντιδήμαρχος θέλησε να κάνει και μια δήλωση στήριξης, λέγοντας πως τον στήριξε συνειδητά στις εκλογές και θα τον στηρίξει και στο μέλλον, είτε στην τοπική αυτοδιοίκηση, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή. Ώπα! λέμε, να' το το λαβράκι. Δήλωση τύπου «Βοργιαζίδης και ξερό ψωμί»; Ή κάτι ξέρει για τα πολιτικά σχέδια του Δημάρχου; Πάντως ο Δήμαρχος απάντησε με μορφασμό που φανέρωνε διάψευση.

Παρόντες στο τραπέζι του αντιδημάρχου ήταν ο Νίκος Βουδούρης από το inveria.gr, ο Βίλλης Γαλανομάτης από την εφημερίδα «Βέροια», ο Μιχάλης Πατσίκας και ο Ζήσης Πατσίκας από την εφημερίδα «ΛΑΟΣ», ο Κώστας Τσιμόπουλος από το 24oresimathia.gr, ο Παύλος Τουτουντζίδης από την εφημερίδα «Ημερήσια» και η Κάτια Παπαϊωάννου από το veriotis.gr.

Στο «τραπέζι» πέρα από τα εκλεκτά εδέσματα, έπεσαν και διάφορα θέματα που αφορούν στην καθημερινότητα του δήμου, παραπονάκια και πειράγματα, μέχρι και πρόσωπα και σενάρια που θα «παίξουν» στις δημοτικές εκλογές του 2023!

3 σχόλια:

  1. O kosmos kaigete k o alekos kani trapezakia.poli plaka exun ta palikaria.ela aleko......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι!!!
    Από κοντά ο δήμαρχος στους δημοσιογράφους,ούτως ώστε να μην γράψουν-πούν,ΤΊΠΟΤΑ οι δημοσιογράφοι γι'αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταματήστε τη σπέκουλα, δεν έκανε τίποτα κακό, φανερά πήγε σε ένα γεύμα με δημοσιογράφους και τον Αντιδήμαρχο. Το ίδιο κάνουν και καλά κάνουν όλοι οι εκλεγμένοι σε όποια βαθμίδα βρίσκονται.
    Αν κάποιοι θέλουν παρασκηνιακές διεργασίες με κάποιους, τις κάνουν σε μέρη και ώρες που δεν τους παίρνει χαμπάρι κανείς.
    Άντε σοβαρευτείτε, ορμίστε τον για τα λάθη και τις παραλήψεις του και όχι για τέτοιε χαζομάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ