Quantcast

http://picasion.com/

Ποιος είναι ο άτυχος της ημέρας;

Έχουμε γράψει κατά το παρελθόν πολλές φορές για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις ακαθαρσίες που αφήνουν τα συμπαθή κατά τ΄άλλα τετράποδα, είτε αδέσποτα, είτε δεσποζόμενα, που οι ιδιοκτήτες τους... σφυρίζουν αδιάφορα βλέποντας το «δωράκι» που άφησε το
σκυλάκι τους στα πεζοδρόμια της Βέροιας. Ωστόσο, δεν έχουμε εστιάσει ποτέ στους κακόμοιρους Βεροιώτες, που κατά λάθος πατάνε με τα παπούτσια τους τις ακαθαρσίες των ζώων. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα από την οδό Μητροπόλεως, που ένας συμπολίτης μας έπεσε «θύμα» τους! Και αν η πόλη μας, ανήμερα του Αγίου Αντωνίου, πολιούχου της Βέροιας, φόρεσε τα καλά της, κάποιος ή κάποια που φόραγε τα  γιορτινά του, πήγε εσπευσμένα στο σπίτι να αλλάξει παπούτσια ή απευθείας σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, για να «εξαργυρώσει» τη λαϊκή ρήση!

14 σχόλια:

  1. Περιμένουμε στα σχόλια τους ψυχοπονιάρηδες να μας πουν για τις μπζζιχούλες που θέλουν τάισμα και πότισμα.
    Αυτούς που ο προσωπικός τους εγωισμός για φροντίδα των σκύλων ξεπερνάει θεμελιώδεις ανάγκες της ίδιας της κοινωνίας που είναι η υγεία και η ασφάλεια.
    Δε πα να'χει γίνει η πόλη σαν στάβλος αρκεί που αυτοί μπορούν και βγάζουν σέλφις χαϊδεύοντας σκυλιά και γατιά ως καλόκαρδοι φιλόζωοι.
    Εμείς πάλι που δεν θέλουμε να μας κυνηγάνε αγέλες από τσοπανόσκυλα στο κέντρο της πόλης είμαστε παλιάνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε φίλε το έχουν χαμένο. Όπως λες αγέλες παντού. Στα εργατικά στα seven στην Μητροπόλεως στην Πιερίων στην Κυψέλη. Ζωολογικός κήπος έγινε η πόλη μας και κάποιοι μιλάνε για τα γλυκούτσικα τα ζωντανά που πρέπει να προστατευτούν.
      Θα ρωτούσα τι κάνει η δημοτική αρχή ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, αλλά μας το ξεκαθάρισε ο δήμαρχος πρόσφατα. Τα σκυλιά έρχονται από Θεσσαλονίκη..

      Διαγραφή
  2. Έχεις δίκιο(;). Τα ζώα είναι ζώα. Για τα άλλα τα δίποδα που αφήνουν ότι να ναι,όπου να ναι ,θα σχολιάσεις τίποτα; Ας ξεκινήσουμε κάνοντας αυτοκριτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ-ΜΑΤΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΙ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ. ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΘΑΡΗΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ''ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ'' ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΘΩΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΡΤΑ ΦΙΛΟΖΩΟΥ .. ΚΛΠ ΚΛΠ..ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αδέσποτο είναι ζώο και το άφησε κάποιος στον δρόμο....εγώ που έχω δει παππού να ψάχνει γωνία για τα να αφήσει τι έχετε να πείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ''γεννάει σαν σκύλα'' δεν το ξανά άκουσες; Σίγουρα κάποιοι παράτησαν τα κατοικίδια τους αλλά το θέμα των αδέσποτων έχει παραμεληθεί πλήρως εδώ και αρκετά χρόνια από την πολιτεία.

      Διαγραφή
    2. Ελπιζω να την τσισα

      Διαγραφή
  7. Ελάτε κάθε πρωί μπροστά στα μαγαζιά μας στον πεζόδρομο να δείτε τι γίνεται.... έχουμε ¶θυσαυρισει ¶ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παλι τα ιδια λέμε. Αν ανατρέξετε σε προηγούμενη ανάρτηση θα δείτε ποσά σχόλια εχει!!!
    Είπαμε τα βρομωσκυλα οποίος τα θελει να τα πάρει σπιτι του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι να ναι!!!δηλαδή αν ένας άνθρωπος είναι άστεγος θα τον βριζουμε κ θα τον λέμε βρωμιάρη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οχι δεν θα τον βρίζουμε. Οφείλει η πολιτεία κ οι κατάλληλες αρχές να φροντίσουν γι αυτον! Επειδή όμως με τα αδέσποτα παράγινε το κακό κ όλοι αδιαφορούν έχουν αρχίσει οι Βεροιωτες να περνούν τον νονό στα χέρια τους.
    Κατάλαβες η θέλεις να το κάνω πιο ψιλοκομμένο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ