Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποιος διάσημος ποζάρει μαζί με το Σύλλογο Βλάχων Βέροιας;

Βρισκόμαστε προς τα τέλη της δεκαετίας του 1980, με το Χορευτικό Συγκρότημα του Συλλόγου Βλάχων να φωτογραφίζεται, μετά από την πετυχημένη παρουσία του σε πολιτιστική εκδήλωση. Ανάμεσά στους χορευτές διακρίνεται και ένας έφηβος, ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να φύγει από τη
Βέροια και να δοκιμάσει την τύχη του στην υποκριτική. Με αργά και σταθερά βήματα κατάφερε να αναρριχηθεί στην Ελληνική τηλεόραση και να κάνει σπουδαία καριέρα στο θέατρο, είτε ως ηθοποιός, είτε ως σκηνοθέτης. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Καραμίχο, με καταγωγή το χωριό των Γεωργιανών, ο οποίος διακρίνεται στην διπλανή φωτογραφία πριν από περίπου 30 χρόνια.
Από μικρός φαινόταν πως διέθετε το καλλιτεχνικό ταλέντο και ότι μια μέρα θα φτάσει πολύ ψηλά. Η φωτογραφία αναρτήθηκε από τον Γιάννη Τσαμήτρο στην σελίδα «Παλιές Φωτογραφίες της Βέροιας» στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ