Quantcast

http://picasion.com/

Ποιοι φταίνε για την ισοπαλία στην Τρίγλια;

Τρίκαλα, Βέροια και Ιωνικός έμειναν στο Χ. Μια από τα ίδια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η «Βασίλισσα» έχασε την χρυσή ευκαιρία, παίζοντας μ' ένα χωριό, να πιάσει κορυφή και να θεωρείται πλέον το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο. Η απώλεια των δύο βαθμών στην Τρίγλια έχει
ονοματεπώνυμο. Παίκτες και Γεωργιάδης. Οι μεν πρώτοι δεν έπιασαν καλή απόδοση και ήταν μέτριοι, ο δε Γεωργιάδης δεν έκανε τίποτα από τον πάγκο για να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού. Έβλεπε την ισοπαλία να έρχεται και δεν κοουτσάρισε σωστά για να έρθει το γκολ. Ένα ματς να σε πάρει ο ύπνος. 

Η Βέροια ξεκίνησε κάπως επιθετικά το πρώτο ημίχρονο, αλλά στην συνέχεια «κοιμήσου αγγελούδι μου». Ποδοσφαιριστές, χωρίς δημιουργία και καθόλου φαντασία στο παιχνίδι τους. Μοιραία ήρθε το 0-0, σ' ένα ματς που σε μια εβδομάδα δεν θα το θυμάται ούτε η μάνα του. 

Στόχος πλέον είναι η νίκη με την Καβάλα την επόμενη αγωνιστική. Πρέπει να νικήσουμε ακόμα και με μισό μηδέν. Οποιαδήποτε γκέλα θα σημάνει συναγερμό! Λάθη πλέον δεν συγχωρούνται! Το παιχνίδι γίνεται το Σάββατο και το δείχνει η ΕΡΤ3. 

Και κάτι ακόμα, επειδή η ομάδα θα ανέβει Super League 2, θέλω να επιστήσω την προσοχή στην διοίκηση. Εν όψη νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς χρειάζεσαι παίκτες. Δυνατές μεταγραφές που θα ανεβάσουν την ποιότητα στο ρόστερ. Ποδοσφαιριστές που δεν μπορούν να νικήσουν την Τρίγλια δεν γίνεται να πάνε να παίξουν μέσα στα Γιάννενα, στον Λεβαδειακό, στην Παναχαϊκή και στον Πλατανιά. 

Η Super League 2 είναι από άλλο ανέκδοτο και εκεί δεν μπορείς να στηριχτείς σε παίκτες, δίχως εμπειρία και παραστάσεις. Έτσι όπως βλέπω την ομάδα χρειάζεσαι τερματοφύλακα και δύο παικταράδες σε κάθε γραμμή (άμυνα, κέντρο, επίθεση). Δηλαδή 7 μεταγραφές! Πρέπει από τώρα να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και να βολιδοσκοπήσετε ποδοσφαιριστές. Αν φτάσουμε Ιούνιο θα είναι αργά...

5 σχόλια:

  1. ρε αλεφα,
    ολα τα ξερεις και ολα τα λες μετα απο καθε ασχημο αποτελεσμα!!! εμεις θελουμε να τα λες πριν μπας και πιασουν τοπο τα λεγομενα σου!!!
    ασε το αλλο που εγραψες, οτι δηλαδη για το Χ με το χωριο φταινε οι παικτες και ο προπονητης!!!!!
    δηλαδη ποιος ηθελες να φταει;;; ο οδηγος του λεωφορειου;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALH XRONIA ALEFA ..,SOSTA TO EPESHMANES ENA XORIO DEN MPORHS NA KANHS TO 0-1 ARKETO GIA TOUS 3 BATHMOUS ,,GIA NA KSEXORHSHS SAN MEGALH OMADA ,,,DEN KSERO THN SHNEXIA ,,EN ANAMONH ,,EUXOME NA PAH KALLA H OMADA ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI SOSTA EPISHMENHS THS METAGRAFES ESTO KAI 5 KALOUS PEXTES ME PEXNIDIA KAI EMPIRHA ,,OXH APO BARBARES RODOXORH KTL,,PARADIGMA FERNO DEN EXO KATH ME TA XORIA ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε amartole στον εαυτό σου μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, πάμε τώρα στο δια ταύτα ξέρεις πόσα εισιτήρια έκοψε το (χωριό) στη μεγάλη ομάδα της Βέροιας? Πέντε!! ναι κύριοι πέντε, καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ