Με ποδοσφαιρικές αναμνήσεις η κοπή πίτας της ΑΕΠ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Veriopolis, η Α.Ε.Π. Βέροιας και η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.Ε.Π. Βέροιας - «Στέφανος Γαϊτάνος», παρουσία του Προέδρου της ομάδας κ. Γκαϊτατζή Φ. Το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές και
προπονητές της ομάδας, καθώς και οι γονείς των μικρών αθλητών. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ημαθίας κ.κ. Μπατζώκας Α. & Καρασαρλίδου Φ., ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Βέροιας & Νομικός Σύμβουλος της Α.Ε.Π. κ. Τσαχουρίδης Α., ο Περιφερειακός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η. κ. Μουρτζίλας Σ., ο Πρόεδρος του Εθνικού Ράχης κ. Μανωλόπουλος Β. και ο Εκπρόσωπος Παλαιμάχων Α.Ε.Π. κ. Αναστασίου Δ.

Τυχεροί οι ποδοσφαιριστές: Bambini (K6): Ρίσσου Βασίλης, Rrojunior (K8): Λαναρής Μάριος, Junior (Κ10): Νάκας Νίκος, Πρόπαιδικό (Κ12): Χατζηαντωνίου Στέλιος, Παιδικό (Κ14): Μωϋσίδης Φίλιππος, Εφηβικό (Κ116): Γεγιτσίδης Αλέξανδρος, που πήραν δώρο από μια μπάλα ποδοσφαίρου. Ο τυχερός της αντρικής ομάδας της Α.Ε.Π., Χατζηαντωνίου Στέφανος, κέρδισε ένα τραπέζι για 4 άτομα στο μαγαζί Camares, προσφορά του κ. Φουρκιώτη Δ., πρώην παίκτη της Α.Ε.Π. και μέλους της πρώτης διοίκησης παλαιμάχων Α.Ε.Π.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε και ένα μικρό video - αφιέρωμα στις 2019 ποδοσφαιρικές αναμνήσεις της ομάδας με πρωταγωνιστές τους μικρούς και μεγάλους ήρωές της. Πολύτιμοι υποστηρικτές της όλης προσπάθειας οι: Γαϊτανίδου Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε., Γαλάνης Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε., Κεγαχιάς Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, όπου αναδείχθηκαν οι τυχεροί αριθμοί. Ευχαριστούμε τους: Vergina Travel, Galanis Oil, Κεχαγιάς Δ., Κοσμήματα Γαβριηλίδης, Γαϊτανίδης Καλλυντικά, BIKES by TOLIS & Μασάδη Αικατερίνη για την προσφορά δώρων.

Για μια ακόμη χρονιά σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!!!

Γαϊτάνος Στέφανος - Παναγιωτούλας Παναγιώτης - Χριστοφορίδης Δημήτρης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ