Quantcast

http://picasion.com/

Πέταξε...!

Το Βόλεϊ μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να μπει στην ζωή μας και να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Μια ομάδα επιχειρηματιών, με ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα πήραν τα ηνία του Φιλίππου και τον οδηγούν σε δρόμους επιτυχιών. Μετά από μια ξέφρενη πορεία στην Α2, ο «Αυτοκράτορας» ετοιμάζει
«βαλίτσες» για την μεγάλη κατηγορία. Εκεί θα τον περιμένουν ιστορικές ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής. Κακά τα ψέμματα είναι ένα εντυπωσιακό άθλημα. Όποιος επισκέφθηκε το Μακροχώρι για να δει από κοντά έναν αγώνα έμεινε έκπληκτος. Και πως να μην εντυπωσιαστεί, όταν βλέπει αθλητές να «πετάνε» στον ουρανό του ΕΑΚ. Η εικόνα του αθλητή του Φιλίππου να πηδάει πάνω από ένα μέτρο από το έδαφος, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

9 σχόλια:

  1. Αυτούς όλους τους υψηλούς προσκεκλημένους στο ΕΑΚ θα τους βάλουμε?Σα δε ντρεπόμαστε να μην έχουμε ένα Κλειστό αντάξιο της αθλητικής ιστορίας της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω δεν εχει ζεστο νερο...για το που θα μπιυν οι προσκεκλημενοι σε ενοιαξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βόλλευ δεν έβλεπα φανατικά αλλά από την μέρα που πήγα και είδα από κοντά είναι πανέμορφο άθλημα και εντυπωσιάστηκα.Η ομάδα βόλλευ του Φιλίππου είναι τρομερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε.συγχαρητηρια σε όλους.του χρόνου το γήπεδο θα είναι μικρό για να χωρέσει όλο τον κόσμο.θα πρέπει να μπουν κερκίδες δεξιά κι αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι άλμα έχει το αλάνι ρεεεε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρέλανε μας Φιλιππάραααααααααα. Σάββατο όλοι ΕΑΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο και ξανά μπράβο σου ρε Βεριωτη γιατί είσαι από τα μοναδικά Site της πόλης που ασχολείσαι με μία καινούργια προσπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ