Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ότι θέλεις από ένα περίπτερο τώρα στην πόρτα σου!

Χωρίς χρέωση και χωρίς ελάχιστη παραγγελία
Τηλ. 2331065846 - 6987858100

Σε απόλυτη καταναλωτική μανία έχει εξελιχθεί για τους Βεροιώτες το περίπτερο - delivery που βρίσκεται στους Λαδόμυλους. Καθημερινά μπορείτε να κάνετε τις τηλεφωνικές παραγγελίες

σας και μέσα σε λίγα λεπτά, τα προϊόντα της αρεσκείας σας βρίσκονται στον χώρο σας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ότι θέλετε, με μια απλή κλήση στα: 2331065846 - 6987858100, έρχεται στο σπίτι ή στην εργασία σας. Η εποχή που έπρεπε να πας αναγκαστικά στο Περίπτερο τελείωσε. Τώρα έρχεται το περίπτερο στο σπίτι σας!


Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση, ούτε καν ελάχιστη παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε από τσιγάρα, εφημερίδες και σοκολάτες, μέχρι αλκοολούχα ποτά, χυμούς, γαριδάκια, γάλα, μπισκότα, γιαούρτια, ρετσίνες, κρασιά, ξηρούς καρπούς, αναψυκτικά, μπύρες, καραμέλες και γενικότερα ότι άλλο διαθέτει ένα Περίπτερο. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση που έχει βρει μεγάλη απήχηση στην πόλη της Βέροιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ