Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψηφιακή εποχή στη Νάουσα με 100% οπτικές ίνες

Σε νέα εποχή μπαίνει η δήμος της Ηρωικής Πόλης. Όπως ανακοινώθηκε στην αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών με τοποθέτηση οπτικών ινών σε σπίτια και επιχειρήσεις, προχωράει ο Δήμος Νάουσας. Η οπτική ίνα το επόμενο διάστημα θα φτάσει στις γειτονιές της Νάουσας με το
πρόγραμμα «Fiber to the Home», με υψηλές ταχύτητες Internet έως 200 Mbps! Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών στο κέντρο της πόλης, στο πλαίσιο σύνδεσης της γραμμής «Fiber to the Home». 

 Το εν λόγω έργο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα έργα αναβάθμισης τηλεπικοινωνιακών υποδομών των τελευταίων δεκαετιών, τοποθετώντας για πρώτη φορά οπτικές ίνες μέχρι την πρίζα σπιτιών και επιχειρήσεων, που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη δυνατότητα για υψηλές ταχύτητες λειτουργίας του διαδικτύου. 

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι υποδομές του Δήμου Νάουσας θα φτάσουν να έχουν ταχύτητα στο διαδίκτυο έως 200 Mbps. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Νάουσα είναι μια από τις πρωτοπόρες πόλεις της χώρας που θα διαθέτουν αυτήν την ταχύτητα, η οποία ουσιαστικά ανοίγει τον «δρόμο» και για την εγκατάσταση της καινοτόμου ψηφιακής εφαρμογής 5G!

3 σχόλια:

  1. Υπερήφανη πρωτεύουσα νομού Ημαθίας Βέροια με την αθάνατη ταχύτητα ... έως 24 mbps

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λες ανακρίβειες στον κόσμο, η Βέροια έχει οπτικές ίνες πάνω από 10 χρόνια και έχει υψηλές ταχύτητες πάνω από 24mbps, πλήρωσε κάτι παραπάνω στον πάροχό σου και πάρε μεγαλύτερη ταχύτητα.

      Διαγραφή
  2. Fiber to the home λέει στιν Βέροια δε έχουν συνδεθεί σπίτια θα ξεκινήσουν και εδώ ακόμα δίνουν ρεύμα στα καφαο τήςvod θα σκαφτεί πάλι η πόλη για να μπουν οπτικες στους κατανεμητές εσύ μετά αν έχει σωλήνα η πολικατικοια τραβάς οπτική αν όχι τραβάς τα μαλλιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ