Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα επιχειρηματική «βόμβα» στη Βέροια!

Η παλιά «Camelot» παίρνει και πάλι μορφή!
Ένα μεγάλο και τολμηρό project που θα προστεθεί στη διασκέδαση της Βέροιας μπήκε στα σκαριά τις τελευταίες ημέρες. Μια είδηση που πολύ μας χαροποίησε, καθώς η νέα επιχειρηματική κίνηση θα δώσει ζωή σε ένα κτίριο που έχει γράψει τη δική του
ιστορία στη διασκέδαση της πόλης και εδώ και αρκετά χρόνια παρέμενε κλειστό. Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους «Camelot», που τρεις Βεροιώτες, που δραστηριοποιούνται ήδη επιχειρηματικά στη διασκέδαση της πόλης και με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, ανέλαβαν να της δώσουν ξανά ζωή και από φέτος το καλοκαίρι να μας υποδεχθεί και πάλι!

Οι τρεις Βεροιώτες επιχειρηματίες έχουν δώσει τα χέρια με τον ιδιοκτήτη του οικήματος, οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει και τις επόμενες ημέρες η πάλαι ποτέ «Camelot» θα αρχίσει να παίρνει πάλι μορφή. Το project είναι μεγάλο και αρκετά τολμηρό, οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και με εντατικούς ρυθμούς, ώστε το νέο μαγαζί να είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί μετά το Πάσχα ή το αργότερο αρχές καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι επιχειρηματίες, το νέο μαγαζί (το όνομα του οποίου κράτησαν προς το παρόν μυστικό) που χωρίζεται σε δύο μέρη, θα λειτουργεί, τον μεν μπροστινό, καθημερινά ως καφέ - μπαρ - restaurant και το πίσω μέρος, Πέμπτη με Κυριακή, όπου θα φιλοξενεί μπάντες για live βραδιές με σύγχρονες μουσικές.

Βέβαια, πέρα από το επενδυτικό κομμάτι, η απόφαση των τριών επιχειρηματιών να δώσουν ζωή στο εμβληματικό κτίριο της οδού Ανοίξεως, είναι μια κίνηση που εκτός από μια νέα πρόταση στη διασκέδαση της Βέροιας, θα κάνει ένα καλό «λίφτινγκ» στη «βιτρίνα» της πόλης.

Εμείς πάντως περιμένουμε με αγωνία το νέο αυτό project, που θα το παρακολουθούμε βήμα - βήμα... Μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ