Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μόνο δάκρυα χαράς γι' αυτήν την ομάδα!

Ο Φίλιππος το απόγευμα του Σαββάτου πέτυχε μια σπουδαία και ιστορική νίκη. Μετά από δύο παρατάσεις και με την αγωνία να χτυπάει «κόκκινο», οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα κατάφεραν να νικήσουν τον Απόλλων Πατρών, μια ομάδα που για πολλά χρόνια έπαιζε στην Α1 και θεωρείται από τους
κορυφαίους συλλόγους. Οι πανηγυρισμοί στο τέλος του αγώνα ήταν ξέφρενοι. Ο Ευθύνης Κοθράς, ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας έσφιξε τις γροθιές του ψηλά στον ουρανό του ΕΑΚ, με τον Δημήτρη Γκίμα να φαίνεται απόλυτα ικανοποιημένος και τον Χρήστο Μπλατσιώτη να χειροκροτεί, επιβραβεύοντας την μεγάλη προσπάθεια που έγινε. Λίγο πιο πέρα, οι διοικητικός ηγέτης του Φιλίππου Ηλίας Λαζός και κάπου ανάμεσα στους παίκτες ο επίτιμος πρόεδρος Γιώργος Τραπεζανλίδης. 

Αυτό που έχει καταφέρει ο Φίλιππος τα τελευταία χρόνια δεν είναι μόνο οι επιτυχίες και η άνοδος στην Α2, αλλά ότι έχει δημιουργήσει ένα μέταλλο και μια οικογένεια που σπανίζει στα παρκέ των γηπέδων. Αξίζουν πολλά θερμά συγχαρητήρια σε όλους, όχι μόνο για τις νίκες, αλλά γιατί παλεύουν σαν λιοντάρια σε κάθε αγωνιστική, είτε εντός, είτε εκτός έδρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ