Quantcast

http://picasion.com/

Μήνυση κατά αγνώστων θα καταθέσει ο Δήμος Νάουσας για θανατώσεις αδέσποτων ζώων

Τις τελευταίες μέρες στελέχη της διοίκησης του Δήμου Νάουσας έγιναν αποδέκτες καταγγελιών για περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων ζώων. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, αδέσποτα ζώα (σκύλοι και γάτες), βρέθηκαν νεκρά από φόλες σε περιοχές των Εργατικών Κατοικιών και στο κέντρο της Νάουσας. Η
διοίκηση του Δήμου Νάουσας εκφράζει τον αποτροπιασμό και τη θλίψη της για τα περιστατικά αυτά. Παράλληλα, ενημερώνει ότι η θανάτωση και ο βασανισμός των αδέσποτων ζώων διώκεται ποινικά σύμφωνα με το νόμο 4039/2012, καθώς και ότι θα κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων. Γνωρίζοντας την στάση της πλειοψηφίας της κοινωνίας του Δήμου μας, για το εν λόγω ζήτημα, καλούμε όλους τους δημότες για οποιοδήποτε αντίστοιχο περιστατικό, να ενημερώνουν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου μας ή/και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο (κ. Γιώργο Τριανταφύλλου).

2 σχόλια:

  1. Και εγώ έκανα μήνυση κατά αγνώστων για τις κότες που μου έκλεψαν, και στο τμήμα οι αστυνομικοί γελούσαν. Ακόμη τους ψάχνουν εδώ και 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να μην κανει τιποτα ο δημος ναουσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ