Με επιτυχία η κοπή πίτας των Ασφαλιστών

Την Τετάρτη 15-1-2020 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Ημαθίας η πρώτη Γ.Σ. του Σωματείου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ημαθίας. Σκοπός της Γ.Σ.ήταν ενημέρωση των μελών για τα πεπραγμένα του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. και ο προγραμματισμός των μελλοντικών δράσεων του Σωματείου.Μετά την ολοκλήρωση των θεμάτων ημερησίας διάταξης, ακολούθησε γόνιμος διάλογος μεταξύ των μελών και του Δ.Σ., όπου και ανταλλάχθηκαν ιδέες, απόψεις και προτάσεις για την μελλοντική πορεία του Συλλόγου. Μεταξύ άλλων, τονίσθηκε ιδιαίτερα από τα μέλη του Δ.Σ. η απρόσκοπτη και απαρέγκλιτη υποστήριξη σε όλα τα μέλη του Σωματείου για οποιοδήποτε ζήτημα τυχόν ανακύψει, με ιδιαίτερη έμφαση στον αθέμιτο ανταγωνισμό ή αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές μεταξύ συναδέλφων.

Παράλληλα, τα μέλη του Σωματείου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δράση και την συνεργασία του Δ.Σ. με φορείς της πόλης, και την συνάντηση με τον Υφυπουργό κο Βεσυρόπουλο για συζήτηση τω θεμάτων που αφορούν όλους εμάς τους επαγγελματίες ασφαλιστές.

Τέλος, μέσω της συζήτησης που ακολούθησε, αναδείχθηκαν προβληματισμοί και εξετέθηκαν προβλήματα στη συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρίες, με την υπόσχεση της Διοίκησης να εξετάσει εις βάθος όλα τα σχετικά αιτήματα.

Η αγαστή συνεργασία και ο γόνιμος διάλογος μεταξύ των μελών του ΣΑΠΗ, αποτελεί εχέγγυο και πυλώνα της διαφύλαξης των επαγγελματικών συμφερόντων μας. Ευελπιστούμε στην κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των Ασφαλιστικών Πρακτόρων του Νομού μας, ώστε η φωνή μας να καταστεί ακόμη πιο δυνατή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ