Quantcast

http://picasion.com/

«Μάζεψαν» ήλιο τα αδέσποτα της Βέροιας

Ωραία μέρα για ξάπλα!
Υπέροχη η σημερινή λιακάδα στη Βέροια. Μετά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν τις πρώτες ημέρες του 2020, τις μουντίλες και συννεφιές, τις βροχούλες και τα χιόνια στα πιο ορεινά, ο ήλιος «χαμογέλασε» και σήμερα στη Βέροια, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία και γλυκαίνοντας την ατμόσφαιρα. Τη σημερινή λιακάδα δεν την χάρηκαν μόνο όσοι Βεροιώτες βόλταραν στην πόλη αλλά ακόμη περισσότερο τα αδέσποτα σκυλιά και γάτες, που άραξαν όπου βρήκαν σημείο να χτυπάει ο ήλιος για σιέστα και... φωτοσύνθεση! Οι δε γατούλες που αγαπούν ακόμα περισσότερο τη ζέστη, έπιασαν θέση στα ζεστά καπό των αυτοκινήτων. Στη βόλτα μας συναντήσαμε κάποια να λιάζονται στο πεζοδρόμιο στη Μητροπόλεως, στην πλατεία Δημαρχείου, στην πλατεία στο Τσερμένι και αλλού.




29 σχόλια:

  1. Εικόνες τριτοκοσμικής χώρας. Ντροπή στους υπεύθυνους που κατάντησαν αυτή τη πόλη σε αυτό το χάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί ρε παιδιά;;;
      ανοιχτό ζωολογικό πάρκο είμαστε!!!

      Διαγραφή
  2. Από τη Βιέννη είναι οι φωτογραφίες;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος θέλει να βοηθήσει να μαζέψει λίγα από τα αμέτρητα περιττώματα των κόπρων. Να τα πάρει για λίπασμα στις γλάστρες του, βρε! Αυτό ναι, θα ήταν βοήθεια.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ

      Διαγραφή
    3. Κι εσύ αν ήσουν ζώο δεν θα μπορούσες να πληκτρολογείς αρλούμπες με κεφαλαία γράμματα στο διαδίκτυο. Να συνεχίσουμε να αφήνουμε τα άλογα κτήνη να κοπρίζουν και να διαβάζουμε τις αρλούμπες σου; Ε, όχι! Φτάνει τόση μοιρολατρία και ζωολατρία!

      Διαγραφή
    4. Κ εμένα με ενοχλούν τα κόπρανα όπως λες αλλά πολύ περισσότερο με ενοχλουν και οι γέροι που πειράζουν τα κορίτσια μας τα προσβάλουν και πολύ περισσότερο που κατουράνε όπου να ναι

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΝ ΉΤΑΝ ΈΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

      Διαγραφή
  4. Τα σκυλιά πειράζουν,οι πρόσφυγες πειράζουν,οι γείτονες πειράζουν... Σαν πολύ μυγιαγκιχτοι δεν γίναμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποίος θελει μπορει να τα πάρει σπιτι του.
    Ντροπή στους υπεύθυνους!!
    Μας ορμάνε μεσα στο κεντρο!!!
    Έχουν καταφέρει να αρχίσουν να τα μισούν τα ζώα τα μικρά παιδια.
    Όπου κ να παμε, παιδική χαρα, πάρκο, ελιά, βόλτα να μας ορμάνε τα αδέσποτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ. Ενω κάποια παιδια ειναι εξικειωμενα με τα σκυλιά,
    Βλέποντας αυτα τα θλιβερά γεγονότα που αναδείξατε κ εσείς,
    Να ορμάνε σε παιδια που έχουν βγει εκδρομή με το σχολείο,
    Τωρα πια τα μισούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σε αυτούς που την είδαν φιλοζωοι και τα παίρνουν στο σπίτι τους και μετά όταν κάνουν το κέφι τους τα αφήνουν στο δρόμο αυτούς πρέπει να τιμωρήσει η πολιτεία πρώτα και μετά να αναλάβει τις ευθύνες του ο δήμος να τα μαζέψει γιατί πλέον έχουν γίνει πληγή. Όπου να σταθείς αγέλες όλη νύχτα γαβγίζουν τα αυτοκίνητα μαλώνουν μεταξύ τους και φυσικά ορμάνε στους περαστικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμα υπάρχουν άνθρωποι που τα χτυπάνε τι θες να κάνουν αυτά.αν εσύ ζούσες έξω κ σε χτυπούσαν κ σε έβριζαν πως θα αντιδρουσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι άνθρωποι είναι πιο ζώα από τα αδέσποτα.ο ανθρωπος τα κάνει όλα για την πάρτη του ενώ τα αδέσποτα λίγη αγάπη και συντροφιά θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ζώα κι αν κοιτάζουν την πάρτη τους! Και βιαστής, και δολοφόνος να τα ταΐσει, θα του κουνάνε την ουρά σαν τρελλά από χαρά και θα τον κοιτούν στα μάτια. Ο Χίτλερ ήταν πολύ ζωόφιλος, ξέρεις.

      Διαγραφή
  10. Κάθομαι κ διαβάζω όλους εσάς παραπάνω και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας ενοχλούν τα ζώα?ντροπή σε όλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βοηθήστε τα καημένα τα ζωάκια δν φταίνε σε τίποτα που είναι έξω! Φταίτε εσείς που τα παίρνετε για δύο μήνες για να χαρούν τα καλόπαιδα σας, και μετά τα πετάτε λες και είναι τσίχλα. Αυτό πρέπει να σταματήσει, βάλτε μυαλό βοηθήστε αυτά τα ζώα, κάντε ένα καλό, γιατί εδώ στην Βέροια όλο βλακιες κάνετε. Μην τα χτυπάτε, μην ρίχνετε φόλες,στα παιδιά σας θα κάνατε τέτοιο κακό, φυσικά και όχι.. Γι αυτό δώστε ένα χέρι βοήθεια σας σε αυτά τα πλάσματα, εάν θέλετε να λέγεσται άνθρωποι. Αλλιώς βαφτειτε μπλε και βουτιά στον Αλιάκμονα μόνο έτσι θα γίνει δουλειά. Βεριωτες ότι χειρότερο έχω δει. Μόνο ο εαυτο σας σας νοιάζει. Μυαλό αμοιβαδας έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαράκι, αν δεν σ' αρέσει η Βέροια, γύρνα στη σπηλιά σου. Μας φλόμωσες στα παραμύθια. Ποια από αυτά τα αδέσποτα είναι κατοικίδια, κάτι τσομπανόσκυλα είναι! Ποιος τα χτυπάει και τα ρίχνει φόλες; Κόψε τα ναρκωτικά! Και αν θεωρείς τα σκυλιά ίσα με τα παιδιά, λυπάμαι τα παιδιά σου, ΑΝ ποτέ κάνεις.

      Διαγραφή
  12. Τα αδέσποτα δεν ήρθαν μόνα τους εμείς τα αφήσαμε στους δρόμους και υπάρχουν και άλλοι που τα σκοτωνουν με φολες κ τα χτυπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καί τά κουνούπια δέν φταῖνε πού τσιμπᾶνε καί ἐνίοτε μεταδίδουν νοσήματα, τά θανατώνουμε ὅμως καί, καλά κάνουμε. Αὐτό πού καταντήσαμε νά θεωροῦνται τ' ἀδέσποτα σκυλιά κἄτι σἂν τίς «ἱερές» ἀγελάδες στήν Ἰνδία εἶναι ἀρρωστημένη κατάστασι. Πρέπει ν' ἀλλάξῃ ἡ κειμένη νομοθεσία καί νἀ ἐπιτρέπεται ἡ θανάτωσι τῶν ἀδεσπότων μερίμνῃ τῆς Κτηνιατρικῆς Ὑπηρεσίας. Δέν ἔχουν καμμία δουλειά στούς δρόμους τῶν πόλεων.

    Παρεμπιπτόντως, ἡ στείρωσι εἶναι πρᾶξις ἀφύσικος καί βιαία. Κακῶς προβάλλεται σἂν φιλοζῳική ἐνέργεια._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποπόοοο τι καλός Έλλην χριστιανος που είσαι. Ακολουθείς όλα όσα έχει πει ο Χριστός!

      Διαγραφή
    2. Ποοο τι καλή άνθρωποι είστε. Διψάτε για αίμα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος 17 Ιανουαρίου 2020 - 12:45 π.μ.
      και αυτος ειναι δασκαλος και διδασκει στα παιδια μας

      Διαγραφή
    4. Κανένα ἀντεπιχείρημα νά συνεισφέρῃς στό θέμα ἔχεις ἤ θά γράφῃς κάθε τρεῖς καί λίγο ὅτι εἶμαι δάσκαλος*, ἀνώνυμε κουκουλοφλῶρε τῆς 17/01/2020 - 12:45 π.μ.;

      * Διδάσκαλος ἀγγλικῆς σέ Δημοτικά σχολεῖα εἶμαι, δέν τὤχω κρυφό._

      Διαγραφή
    5. δεν χρειαζεται, με τετοιες αποψεις και οτι εισαι δασκαλος δεν χρειαζεται λιγο για να καταλαβεις

      Διαγραφή
  14. ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΑΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΑΣΤΕΙΡΩΤΑ ΑΤΣΙΠΑΡΙΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ "ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΕΣΘΗΤΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΠΑΤΑΝ ΚΑΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΛΕΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ Ή ΝΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ (ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ) ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ, ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΔΕΧΤΗΚΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΛΟΓΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περπατάμε και κοιτάμε συνεχώς κάτω μην πατήσουμε κανένα σκατό απ τα κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ειμαι φιλόζωη αλλα φόλα δεν θα έβαζα. Κάνω υπομονή!!!
    Μου εχει τύχει στη γειτονιά μου να βγω βόλτα με το μωρό μου 3 μηνών στο καρότσι κ να με ορμήσουν.
    Απλα το κακό εχει παραγίνει εδω στη γειτονιά κ δεν μπορούν να κάνουν όλοι υπομονή.
    Μια μερα ένας ηλικιωμένος απο απέναντι κατέβασε σε αλουμινόχαρτο φαγητό.
    Απο τοτε, κάπως ηρέμησαν τα πράγματα.
    Καταλαβαίνετε τι φαγητό μπορει να ήταν;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ