Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λάμψη 5* στο prive party της Παναγιώταρου

Σ' ένα από τα καλύτερα bar-restaurant της Αθήνας γιόρτασε τα γενέθλιά της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου Αριστομένη Γιαννόπουλου, πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, διοργάνωσε ένα εκπληκτικό prive party, από το οποίο «παρέλασε» η μισή Ελληνική
showbiz. Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, αλλά και στενοί φίλοι του ζευγαριού, έδωσαν το παρών στο «Voodoo» ένα χλιδάτο μαγαζί στην οδό Πειραιώς και ευχήθηκαν στην ξανθιά καλλονή. Η νύφη της Βέροιας έκλεισε τα 27 χρόνια της και το γιόρτασε με σαμπάνια Dom Perignon και ένα πανάκριβο δώρο που της έκανε ο αγαπημένος σύζυγός της. Η ίδια εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους που την τίμησαν με την παρουσία τους και ανέβασε την συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram, για να την δούνε οι 244.000 φανατικοί θαυμαστές που την ακολουθούν.

4 σχόλια:

  1. Πόσο λάθος πρότυπα! Θλίψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μία προσωπική τους θλίψη κανείς δεν θα σκάσει για δαύτους.
    Η Δικαιοσύνη του Θεού κάποια στιγμή θα γυρίσει τον τροχό, έτσι προς γνώσιν και συμμόρφωσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο λύπηση για την κενή ζωή τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΡΕ!!!! ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΩ!!!!

    ΒΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΕΙ... ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ