Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόβουν κοτσίδες για καλό σκοπό οι Κομμωτές του ΕΠΑΛ

Μια δράση αγάπης και προσφοράς που μετατρέπεται σε... κίνημα!
Η πρώτη «απόπειρα» έγινε πριν λίγα χρόνια, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας. Μαθητές και εκπαιδευτικοί της ειδικότητας Κομμωτικής του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας αποφάσισαν να τιμήσουν την ημέρα αυτή,
συλλέγοντας κοτσίδες με σκοπό τη δημιουργία περουκών για γυναίκες που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία. Η «απόπειρα» τείνει πλέον να εξελιχθεί όχι σε θεσμό αλλά σε... κίνημα, καθώς η δράση αυτή συνεχίζεται σε 4η χρονιά, με πολλούς ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, όλων των ηλικιών, να ανταποκρίνονται καθημερινά και με χαρά στο κάλεσμα και να δωρίζουν τα μαλλιά τους, μεταφέροντας έτσι το μήνυμα της αγάπης και της προσφοράς. 
Η δράση «Χάρισε Δύναμη» που πραγματοποιείται από το Τμήμα Κομμωτικής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Βέροιας, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής», συνεχίζεται στα Εργαστήρια του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βέροιας. Εκεί οι μαθητές του ΕΠΑΛ, με την καθοδήγηση και επίβλεψη των καθηγητριών τους, συνεχίζουν να μαζεύουν κοτσίδες για τη δημιουργία περουκών 

Θέλεις και συ να συμμετέχεις στη δράση και να δωρίσεις τα μαλλιά σου; Επικοινώνησε για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2331065600 (1ο Εργαστηριακό Κέντρο Βέροιας) και 2331029511 (1ο ΕΠΑ.Λ Βέροιας).





1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ