Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοντά στη Βέροια ο Καραγιάννης - Τέλος και επίσημα ο Σκαθαρούδης

Κοντά στην απόκτηση ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή βρίσκεται η Βέροια, με την ομάδα της Ημαθίας να προβαίνει σε ενίσχυση του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τυπικά απομένουν, προκειμένου η Βέροια να κάνει μια σημαντική μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα η «Βασίλισσα του Βορρά» βρίσκεται πολύ κοντά στον Αλέξανδρο Καραγιάννη. Για την ακρίβεια έχει συμφωνήσει με τον μεσοεπιθετικό της Λαμίας και το μόνο που μένει είναι να μείνει ελεύθερος ο 26χρονος, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή. Να θυμίσουμε πως χθες το απόγευμα λύθηκε η συνεργασία με τον επιθετικό Γιώργο Σκαθαρούδη. Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης:
«Ο Ν.Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ 2019 ΠΑΕ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σκαθαρούδη. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιώργο Σκαθαρούδη για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και την ζωή του.»

5 σχόλια:

  1. Πώς βγάλατε ρε παιδιά το συμπέρασμα πολύ καλός ποδοσφαιριστής...Μια συμμετοχή είχε με την Λαμία και αυτή με το ζόρι....κινήσεις χωρίς νόημα από την διοίκηση της Βέροιας...ότι φθηνό υπάρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για προτεινε 2-3 παιχτες, ενω φτανουμε στα μεσα Ιανουαριου και ολα ολ πρωταθληματα να τρεχουν. Για πες μας, ποιος καλος (κατα τα λεγομενα σου) παιχτης ψηνεται να ερθει στη Βεροια της... Τριτης Εθνικης. Πες εσυ εσυ που ξερεις, μπορει να σ ακουσουν απο την παε και ισως σε προσλαβουν κιολας.

      Διαγραφή
    2. τζιωλης,αθανασιαδης.μπαργκαν.μουλοπουλος,ηλιαδης,τζανδαρης,κατιδης,ιντζιδης...θες κι αλλους?

      Διαγραφή
    3. Για καλούς παίχτες ειπες. Αν ηξερα οτι εννοουσες συνταξιουχους, ουισκακηδες, σελφάκηδες και βύσματα ήξερα κ εγω να προτεινω παιχτες.

      Διαγραφή
  2. Ενώ αυτούς που έχεις τώρα τους θεωρείς παιχτες...Γεωργιάδης 37....Καραγιάννης μηδέν συμμετοχές...περιστεριδης χιαστους και εδώ και ενάμιση χρόνο μηδέν συμμετοχές..προπονητής του καναπέ είσαι και εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ