Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κίνδυνος-θάνατος» από φορτηγό με ξύλα που πέρασε από το Μακροχώρι

Εγκληματική επιπολαιότητα
Σοκαρισμένοι ήταν οι διερχόμενοι οδηγοί που περνούσαν το πρωί της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου από την κεντρική οδό του Μακροχωρίου. Ένα φορτηγό γεμάτο ξύλα, πέρασε από την Αριστοτέλους, με το πλαϊνό μέρος της καρότσας να
κρατιέται στην κυριολεξία από ένα καρφί! Παρά τις αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις που δέχθηκε, ο οδηγός της νταλίκας συνέχισε ατάραχος την πορεία του, χωρίς να υπολογίζει τους κινδύνους που εγκυμονεί το όχημά του. Δυστυχώς, υπήρξε πολύ τυχερός, καθώς δεν υπήρξε κάποιο περιπολικό της Τροχαίας να ανακόψει την πορεία του. Μια εγκληματική επιπολαιότητα που θα μπορούσε να κοστίσει ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.





3 σχόλια:

  1. καλα αυτα τα φορτηγα που μεταφερουν ξυλα ειναι δημοσιος κινδυνος....εκτος που ειναι παντα υπερβαροι...αυτα τα φορτηγα ειναι για 3 τονους αυτοι βαζουν 7 με 8 τονους...και εντος κατοικημενων περιοχων τρεχουν σαν δαιμονισμενοι...επιτελους η τροχαια ποτε δεν τους παρατηρησε.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά που δεν ήταν η τροχαία, η ανύπαρκτη, να τον γράψει λες και δεν μπορεί να γίνει επώνυμη καταγγελία. Ο συγκεκριμένος μ@λ@κ@ς θα περάσει και αύριο. Η τροχαία όμως η μόνη για να κόβει κλήσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του διοικητή της σε συγκεκριμένα μέρη και να καταγράφει ατυχήματα. Έτσι να περνάει ο καιρός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ