Quantcast

http://picasion.com/

Με Κελεσίδη, Συρμούλα και Μπατσαρά η κοπή πίτας στην Πρόνοια

Μέσα σε γιορτινό κλίμα και με την συμμετοχή την πλειοψηφία των υπαλλήλων που εργάζονται εκεί, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου η κοπή πίτας στις υπηρεσίες κοινωνικής πολιτικής και πρόνοιας του Δήμου Βέροιας. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Στάθης
Κελεσίδης, Συρμούλα Τζήμα καθώς και η Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Γεωργία Μπατσαρά. Και οι τρεις θεσμικοί εκπρόσωποι του Δήμου, ευχήθηκαν χρόνια πολλά σε όλους τους παρευρισκόμενους, ευτυχισμένο το νέο έτος, ενώ δεν παρέλειψαν να τους ευχαριστήσουν για την άψογη συνεργασία που έχουν μεταξύ τους.



2 σχόλια:

  1. το Δήμαρχο δεν τον φώναξαν ; γιατί ; Την Μπατσαρά σαν τι τη φώναξαν και δεν κάλεσαν το Δήμαρχο ; Είναι δυνατόν να κόβεται πίτα σε υπηρεσία του Δήμου χωρίς το Δήμαρχο ή εκπρόσωπό του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι γνωρίζω και ο δήμαρχος ήταν καλεσμένος και τα νομικά πρόσωπα, απλά είχαν αλλα ραντεβού και ενημέρωσαν ότι δεν μπορουννα παρευρεθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ