Quantcast

http://picasion.com/

Ηλεκτρικά λεωφορεία στα Τρίκαλα με υπογραφή Καρυπίδη

Στην υπογραφή σύμβασης για την κυκλοφορία δύο πλήρως αυτοματοποιημένων ηλεκτρικών λεωφορείων προχώρησε σήμερα ο Δήμος Τρικκαίων. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η σύμβαση συνεργασίας για την κυκλοφορία των δύο οχημάτων υπογράφηκε ανάμεσα στην e-trikala AE και την εταιρία AMANI SWISS, εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρό της, Θεόδωρο Καρυπίδη, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος AVINT. Τα λεωφορεία θα μεταφέρουν επιβάτες από τον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων (οδός Όθωνος) προς τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ, στο Ριζαριό και αντιστρόφως. Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται, πως υλοποιείται προσπάθεια για συνεργασία με κορυφαίο κινεζικό όμιλο, τον Weichai Group. 

Η συνεργασία, όπως τόνισε ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, αφορά την ίδρυση ενός Κέντρου Έρευνας (R&D) για την Ηλεκτροκίνηση και την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Αυτοκίνηση, στα Τρίκαλα. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπεύθυνος της e-Trikala ΑΕ, Οδυσσέας Ράπτης, τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν το επόμενο τρίμηνο σε πιλοτική λειτουργία και μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα προσφέρουν υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό.

9 σχόλια:

  1. Mεγάλο γατόνι ο Καρυπίδης...και δε πα να λέτε οτι θέλετε ( για σκάνδαλα, κλπ)... Τζάμπα μαθήματα για το πως γίνονται τα deals..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ.....ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν φύγει απ'τον Αρουλη μην φωνάζετε για την οικονομική τρύπα που θα αφήσει. Τα ίδια έκανε με τα σούπερ μάρκετ και τους εργαζόμενους ,τα ίδια και με την ΠΑΕ Βέροια που την διέλυσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς να δείτε όταν θα φύγει ο Μπολσεβικος σας που θα βρεθειτε και θα παίζετε με τα Λουτρά Ποζαρ και το Βατανιακό,,,,

      Διαγραφή
    2. Ο αρουλης ποιος είναι?χαχαχαχαχχα

      Διαγραφή
    3. Αυτες τις υπερομαδες μόνο ο Άρης τις γνώρισε από κοντά.

      Διαγραφή
  4. Μεγάλο πρόβλημα η μόλυνση του αέρα στα Τρίκαλα.Η χρησιμοποίηση λεωφορείων που κινούνται με μπαταρίες θα βοηθήσει στην καλυτερη διαβίωση όσων ζουν,εργάζονταν και κινούνται στο κέντρο των Τρικάλων.Το κόστος που θα επιβάρυνει τους δημότες θα αντισταθμιστεί από την άνοδο της ποιότητας ζωής.Θα σωθεί και ο πλανήτης και τα Τρίκαλα θα έχουν βάλει ένα λιθαράκι.Μπραβο.Ηδη και στο νομό μας η BMW η ηλεκτρική που κοστίζει καμία 50.000 ευρώ στην αλεξανδρεια οπως και ο Κινέζος της δευαβ στη βεροια εμφανώς βελτίωσαν τη ποιότητα του αέρα στις δύο πόλεις.Ποιος δε το κατάλαβε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και λιγα λετε παιδια Ελλαδα με τα χρυσα παιδια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρικαλα-Αρης Πειραιώς 0-1!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ