Quantcast

http://picasion.com/

Οργισμένος παπάς από τη Βέροια (και "κολλητός" του Χρυσοχοΐδη) «ορμάει» σε Κίνημα στα Διόδια

Τους μπέρδεψε με φιλοκυβερνητικούς!
Σε μια πρωτότυπη διαμαρτυρία προχώρησε το πρωί της Κυριακής η «Κίνηση Σερραίων Πολιτών», θέλοντας να εκφράσει την αντίθεσή της στην λειτουργία του σταθμού διοδίων στο Στρυμονικό. Τα μέλη του Κινήματος ενάντια στα διόδια, συγκεντρώθηκαν
στον σταθμό των διοδίων του Στρυμονικού που άνοιξαν πριν από λίγες ημέρες και αποφάσισαν, προκειμένου να «εγκαινιάσουν» όπως τα ίδια δηλώνουν ένα αναπτυξιακό έργο για το νομό Σερρών, να κόψουν εκεί Βασιλόπιτα και την «κορδέλα» των εγκαινίων.

Τη στιγμή όμως που ο επικεφαλής του κινήματος έκανε τις σχετικές δηλώσεις στις κάμερες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, εμφανίστηκε ένας... μαινόμενος ιερέας για να τους επιπλήξει (!) που αντί να τα κλείσουν, κόβουν κορδέλες. Αφού τον ενημέρωσαν πως πρόκειται για κίνημα ενάντια στα διόδια, ο παπάς βλέποντάς τους λίγους, πονηρεύτηκε και είπε πως είναι βαλτοί του Κούλη! «Τι κάνετε εδώ ρε; Αντί να τα σπάσετε;», ωρυόταν, λέγοντας πως αυτός αντίθετα, θα περάσει με το αυτοκίνητό του και θα σπάσει τη μπάρα και όποιος τολμήσει να τον ακουμπήσει, θα τον «αναλάβει» ή ο Θεός ή ο... Χρυσοχοΐδης (!) καθώς ο οργισμένος ιερέας δήλωσε πως είναι από τη Βέροια και πως είναι φίλος του Χρυσοχοΐδη.

Για την ιστορία, το φλουρί έπεσε στον Σερραίο Υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή με τα μέλη του κινήματος να δηλώνουν πως θα του το στείλουν στο γραφείο του προκειμένου να θυμάται πάντα το έργο που έκανε για τον νομό τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την παρέμβαση του ιερέα από τη Βέροια:

8 σχόλια:

  1. Αυτον ποιος τον χειροτονησε παπα?Πειραγμενος μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν σου φαινεται ειναι. Δεν ειναι κανονικος παπας δηλωνει παλιο ημερολογιτης διοτι δεν μπορει να ειναι παπας κανονικος. Υπαρχει θεμα ειναι φανερο αλλα επειδη τον βλεπουν με τα ρασα και δεν γνωριζουν το παραμυθι δεν τον πειραζουν και γλυτωνει.
      Να δουμε μεχρι ποτε ;
      Ελλαδαρα ο καθενας ειναι οτι θελει και δεν τον πειραζει κανεις.

      Διαγραφή
  2. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οντως απο βεροια ειναι,τρελοσ ομωσ ειναι και ψαρωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαρεμένος είναι ας τον βάλουνε μέσα σε τρελάδικο γιατί για εκεί είναι,το ούφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο γραφικός "πάπα Σταύρος" αλλά δεν είναι παπάς, απλά νιώθει τη δύναμη και την ασυλία που έχει το ράσο και το χρησιμοποιεί.
    Τα ίδια δεν έκανε πρόσφατα και στο ΔΣ της Βέροιας ;
    Τελικά πολλοί είναι αυτοί που πρέπει να περάσουν από τη μουριά του Αγ. Αντωνίου αλλά συνεχώς το αναβάλουν.
    Ως πότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε λιγο καιρο και στην Αννιτα Κοιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ