Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Σπουδαία νίκη - Σειρά έχει η Τρίγλια»

Ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο τεχνικός της Βέροιας αναφέρθηκε στο ματς, χαρακτηρίζοντας τον Βόλου μια καλή ομάδα, με παραστάσεις από την Super League και με ποιοτικούς
ποδοσφαιριστές. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που πέρα από την ιστορία της και τις παραστάσεις που έχει στην Α΄ Εθνική, είναι μια ομάδα η οποία έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ένα πάρα πολύ καλό και έμπειρο προπονητή. Ίσως είναι από τις λίγες ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι που μας έκανε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Προερχόμασταν από δύο εκτός έδρας δύσκολους αγώνες απ΄ όπου καταφέραμε να πάρουμε τέσσερις βαθμούς και να φτάσουμε στις δύο πρώτες θέσεις. Έτσι προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα με μοναδικό κίνητρο τον Ολυμπιακό Βόλου, να βελτιώσουμε αγωνιστικά κομμάτια που χρήζουν βελτίωση.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν ισορροπημένο, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου δικαιούμασταν να πετύχουμε ένα και παραπάνω τέρματα και να μας δημιουργήσει περισσότερη ασφάλεια απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ καλή στο να παίξει σε άδειους χώρους, στην κόντρα επίθεση

Στο δεύτερο ημίχρονο είπα στα παιδιά να ξεχάσουν τις ευκαιρίες που έχασαν και εστιάσουμε και πάλι την προσοχή μας στην τακτική μας σκέψη και αν μπορέσουμε να πετύχουμε ένα δεύτερο τέρμα και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος έχει πάρα πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να φτάσει κάποιες φορές στην εστία μας. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αρχίσαμε να πάλι να κρατάμε περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και να φτάσουμε σε τρεις, τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες ενώ το σκορ ήταν 1-0.

Θεωρώ ότι είναι μια σπουδαία νίκη και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα πρέπει να κάνουμε ένα απολογισμό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Είναι ένα πολύ δύσκολο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντιλαμβάνονται ότι η ομάδα έχει την αγωνιστική της φιλοσοφία, τα παιδιά ακολουθούν με απόλυτη αφοσίωση το αγωνιστικό πλάνο και πάνω σ΄ αυτό θα δουλέψουμε την επόμενη βδομάδα, για να πάρουμε απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η Τρίγλια, μία ακόμη νίκη.

Να ευχαριστήσω τον κόσμο της Βέροιας ο οποίος μετά από χρόνια ζεσταίνει την κερκίδα και συμπαραστέκεται στην όλη προσπάθεια που γίνεται και αντιλαμβάνεται πως είναι μια δύσκολη χρονιά επιβραβεύοντας τα παιδιά»

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε και για σένα ότι είσαι σπουδαίος άνθρωπος έχουμε καταλάβει πως λειτουργείς στην ομάδα και στις μεταγραφές που κάνεις και όταν έχεις να πεις κάτι που δεν σου αρέσει για κάποιο παίχτη θα το λες στον ίδιο παίχτη και όχι από πίσω του για να τον ΔΙΩΞΕΙΣ κότα λυρατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ