Quantcast

http://picasion.com/

H εστεμμένη που έκλεψε την καρδιά της «Βασίλισσας»

Η «βαμμένη μπλε» ξανθιά καλλονή ντύθηκε στα χρώματα της Βέροιας
Μπορεί να είναι φανατική οπαδός του Ηρακλή και να διαμένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι δεσμοί που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με την πόλη της Βέροιας είναι ισχυροί. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως
πριν 3 χρόνια, είχε αναδειχθεί νικήτρια στα καλλιστεία που είχαν γίνει στη Βέροια, κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο, αυτόν του «STAR MODEL 2016» και φορώντας το στέμμα της «Βασίλισσας» της βραδιάς.
Ο λόγος φυσικά για την Μαρία Σιδέρη, που το βράδυ της Πέμπτης 23/1 βρέθηκε για μια ακόμη φορά στην πόλη μας, με αφορμή τη συμμετοχή της στο event που διοργάνωσε η ΠΑΕ Βέροια στη μπουτίκ της ομάδας στο κατάστημα «Spot Team».
Η ξανθιά καλλονή φόρεσε την φανέλα της «Βασίλισσας» και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό μαζί με τους παίκτες της Βέροιας, βάζοντάς τους τα «γυαλιά» -και σε όλους που τη χάζευαν-, όχι στην ομορφιά φυσικά αλλά και στις ποδοσφαιρικές ικανότητες!
Ναι, η Μαρία δεν ξέρει μόνο να κρατάει την μπάλα για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης αλλά το γνωρίζει το... τόπι και το απέδειξε κάνοντας μπροστά στο φακό ποδαράκια, χαλαρή και άνετη αλλά πάνω από όλα ως μοντέλο, με χάρη και τέλεια πόζα!
Ευγενική, πρόσχαρη και ιδιαίτερα κοινωνική, έκλεψε τις εντυπώσεις με το χαμόγελο και τη γλύκα της, ενώ συμμετείχε και σε πολλά ποδοσφαιρικά «πηγαδάκια» μιλώντας για την πορεία της Βέροιας και εκδηλώνοντας την πίκρα της για την «καψούρα» της, την ομάδα του Ηρακλή. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να ευχηθεί στους παίκτες και στα μέλη της διοίκησης καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League και γρήγορη επιστροφή της Βέροιας στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία της Μαρίας Σιδέρη στη Βέροια:








3 σχόλια:

  1. "Γριές" καταραμένες... εκεί στα τοπικά της ΕΠΣΜ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηρακλής,αλλη μια ομάδα της Θεσσαλονικης που.......αγάπησε τη Βέροια και την έριξε.Ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολακι χαμογελο φουλ ....α ρε Ζουρκο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ