Quantcast

http://picasion.com/

Έρχεται στη Βέροια ο Χρυσοχοΐδης

Την ιδιαίτερη πατρίδα του θα επισκεφθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα έρθει στη Βέροια για να δει φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα. Μην λησμονούμε άλλωστε πως εκλεγόταν για πάνω από 15 χρόνια Βουλευτής Ημαθίας και έχει ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα του ισχυρού άνδρα των σωμάτων ασφαλείας είναι να επισκεφτεί και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, ενώ έχουν προγραμματιστεί και συναντήσεις με τοπικού Δημάρχους. Προς το παρόν πάντως, η συγκεκριμένη επίσκεψη δεν φαίνεται να συνδέεται με το Προσφυγικό.

11 σχόλια:

  1. Καλως να ορισει, ισως ο πιο σεμνος και επιτυχημενος πολιτικος συντοπιτης μας, τουλαχιστον μετα τη μεταπολιτευση, αν οχι στη συγρονη ιστορια της περιοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ.
      ΚΑΛΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΕΛΦΕ.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι καν δημόσιος υπάλληλος. Για την "μη αποτελεσματικότητα" που υπονοείς έχει κριθεί και αναγνωριστεί (δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσεις ούτε εσύ ούτε εγώ), για αυτό και επιλέχθηκε από τον Κούλη. Όσο για την κολοτούμπα δεν μπορεί κανείς να απαντήσει διότι ο πρώτος που έκανε τις κολοτουμπες ήταν το ΠΑΣΟΚ με το Γιωργάκη και τη Φώφη. Δυστυχώς ως ελληνική κοινωνία δεν έχουμε οριμάσει στις συγκλήσεις, ούτε μετά από 10 χρόνια εξαθλίωσης εθνικής και ατομικής.
      Χαθήκαμε στο εμείς και αυτοί.

      Διαγραφή
    3. Δεν έφυγε τότε απ' το ΠΑΣΟΚ,αλλά στις τελευταίες εκλογές και όταν δεν θα ήταν σε εκλογική περιφέρεια και θέση!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Οταν κοιταμε μονο τον ευατουλη μας ετσι γινεται...ολο μελι σταζουμε μετα την βολεψη μας.....οι αλλοι ας πανε στα κομματια.....γιαυτο καταντησαμε ετσι...

      Διαγραφή
  3. Την χρήμα πολυ εμισησαν, την δόξα ουδείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ουτε το χρημα εμισησε ουτε την δοξα εκμεταλλευτηκε ολους εμας τους βλακες που τρεχαμε για να τον εκλεξουμε και μας γυρισε τυχοδιωκτικα την πλατη....ρηση του ηταν το οτι ..οταν βλεπεις τα βουβαλια να μαλωνουν στο βαλτο κοιτα απο μακρια την εξελιξη.....καληνυχτα μας

      Διαγραφή
  4. Άραγε το μνημόνιο το διάβασε ή δεν ευκαίρησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε φορέστε τις γούνες και τα κουστούμια σας να τον υποδεχθητε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι.. να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που θα φέρει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ