Quantcast

http://picasion.com/

Ενημέρωση για το Ασφαλιστικό στη Βέροια

Ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση για το Ασφαλιστικό διοργανώνει η Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΜΕ) Εκπαιδευτικών Ημαθίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου και ώρα 6:00 το απόγευμα, στο καφέ Σερεμέτα στη Βέροια. Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Μαρίνης, μέλος Δ.Σ. της ΔΟΕ που θα αναπτύξει το θέμα «Κοινωνική Ασφάλιση σημαίνει σύνταξη, υγεία, πρόνοια, περίθαλψη! Δεν τους τα χαρίζουμε, δεν τα παζαρεύουμε!» 

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ : ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΙΓΚ , ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ IQ , ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ..

    ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΝΕ ΕΝΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ... ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ... ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα και συ να σου κολλήσουμε μερικά...

      Διαγραφή
    2. Έλα και συ να σου κολλήσουμε μερικά... Δώσε μας γνώρα τη Δευτέρα στου Σερεμέτα. Ελεύθερα μπορείς να καταθέσεις τις μπούρδες που γράφεις πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου . Έλα θα σε περιμένουμε.

      Διαγραφή
  2. Ασε δεν χρειάζεται κολληστε στα νέα τα παιδια θα τα χρειαστειτε στις επομενς πορειες .. βλεπουμε και φωτογραφιε απο τισ πορειεσ σασ.. μαθητες και συνταξιουχοι ... και βολεμένοι της Βέροιας..να ξερεισ οι ίδοι τα λενε οτι βολευτικαν απο το κομμα απο εσασ βγαινει η βρώμα.
    Βεβαιως θα ερθω να με περιμενεις ... αλλα θα ερθω οπως εισβαλετε εσεις σε διαδικασιεσ ... με 50 ατομα κρανη στυλαρια και ντουντουκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ