Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είσαι μάγκας; Κάνε το 3 στα 3 και πάρε την άνοδο!

Όταν βλέπεις προέδρους να μπαίνουν μέσα στο λεωφορείο μαζί με τους παίκτες, μια του μηνός να είναι όλοι πληρωμένοι, να υπάρχει οργάνωση σ' όλα τα πόστα ενός ποδοσφαιρικού τμήματος, από τις πετσέτες μέχρι και τις φωτογραφίες στα social media, τότε καταλαβαίνεις ότι εδώ υπάρχει υγεία και
οικογένεια. Εγώ αυτό που είδα στην Ρόδο, εκτός από την μεγάλη νίκη κόντρα στον Διαγόρα, είναι ότι η Βέροια έχει μέταλλο. Έχει βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία. Ήρθαν τα αδέλφια Μπίκα και έδωσαν «ταυτότητα» στην ομάδα. 

Μετά την ήττα του Ιωνικού, είμαστε πλέον στην δεύτερη θέση και έχουμε τα Τρίκαλα στο δεύτερο γύρο στην έδρα μας. Τα επόμενα τρία παιχνίδια, είναι πολύ σημαντικά. Σου έρχεται ο Ολυμπιακός Βόλου, που μετά την φυγή του Γράφα (Ήμαρτον ρε! Μα καλά είναι δυνατόν να είχαμε αυτόν για προπονητή στη Βέροια και μάλιστα στην Super League; Έλεος!) πήρε τα πάνω του και έχει βλέψεις πλέον για άνοδο. Είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω μας. Παίρνεις το ματσάκι και πας στην Τρίγλια να πάρεις το διπλό, απέναντι σε μια ομάδα που καίγεται για την παραμονή της. Και τέλος παίζεις με Καβάλα εντός. Τρεις νίκες, εννιά βαθμοί και έχεις πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για την άνοδο. 

Το θέμα είναι η ομάδα να μείνει σε υψηλά στάνταρ, να γίνεται καθημερινή σκληρή δουλειά και να έρθουν δύο-τρεις προσθήκες που θα βοηθήσουν το ρόστερ. Με Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα θέλω 2.000 «Μουτζαχεντίν» φιλάθλους στις κερκίδες. Ξυπνάτε Βεροιώτες και ελάτε στο γήπεδο. Πάμε για άνοδο! Στηρίξτε την ομάδα!

Για τον Γεωργιάδη, δεν έχω να πω ακόμα κάτι. Μου βγάζει θετικά στοιχεία και είναι καλός στην ψυχολογία. Θέλω να τον δω σε δύσκολα παιχνίδια, εκεί που θα σφίξουν οι κώλοι. Έχει άντερα; Θα κοουτσάρει καλά την ομάδα; Θα κάνει τις σωστές αλλαγές; Όπως είπα και πιο πάνω, θέλω το 3 στα 3 και μετά άντε γεια... Πάω στον «σκοτωμένο» Ασπρόπυργο και κάνω το 4 στα 4 και μετά έλα Τρίκαλο να σου ρίξω τρίμπαλο.

Χρόνια πολλά ρε μάγκες και ευτυχισμένο το νέο έτος! Μακάρι τον Μάιο να κάνουμε φιέστα πρωταθλήματος και να πανηγυρίσουμε την άνοδό μας στα «μεγάλα» σαλόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ