Διπλή η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Διπλή θα είναι η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για το 2020, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου. Στις 17:00 θα γίνει ειδική συνεδρίαση με δύο θέματα, την έγκριση ή μη του τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020 και την ψήφιση ή μη του
Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Βέροιας έτους 2020, ενώ στις 18:00 θα ξεκινήσει η πρώτη τακτική συνεδρίαση με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Όπως συνηθίζεται κατά την πρώτη συνεδρίαση του έτους, πέρα από τις ανταλλαγές ευχών ειδικά στους εορτάζοντες, θα γίνει και η κοπή πίτας του δημοτικού συμβουλίου. Δείτε αναλυτικά τα 18 θέματα: 

ΘΕΜΑ 1ο: 

Έγκριση ή μη σχεδίου δανειστικού συμβολαίου, χορηγούμενου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την εκτέλεση του έργου «Αγροτική οδοποιία Δήμου Βέροιας».

ΘΕΜΑ 2ο:
Ορισμός ενός συμβούλου και του οικείου Προέδρου της Κοινότητας με τους αναπληρωτές τους, στην επιτροπή καθορισμού τιμήματος των προς εκποίηση δημοτικών ακινήτων.

ΘΕΜΑ 3ο:
Ορισμός δύο δημοτικών συμβούλων με τους αναπληρωτές τους στην επιτροπή διενέργειας δημοπρασιών του άρθρου 201 του Ν.3463/06 (Κ.Δ.Κ.).

ΘΕΜΑ 4ο:
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή για την εκτίμηση της εν ζωή αξίας ζώων.

ΘΕΜΑ 5ο:
Θέση του Δ.Σ. επί πράξης του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας.

ΘΕΜΑ 6ο:
Έγκριση ή μη υποβολής αιτήματος στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη δωρεάν παραχώρηση κατά χρήση στον Δήμο Βέροιας οικοπέδου του Ο.Τ. 9 της Κοινότητας Αγίας Μαρίνας.

ΘΕΜΑ 7ο:
Έγκριση ή μη τροποποίησης-συμπλήρωσης της υπ’ αριθ. 588/2016 απόφασης του Δ.Σ., περί επικύρωσης του Μητρώου Εθελοντών Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 8ο:
Έγκριση ή μη απόσυρσης από την κυκλοφορία οχήματος του Δήμου Βέροιας.

ΘΕΜΑ 9ο:
Ορισμός ενός Δημοτικού Συμβούλου (μετά από κλήρωση) και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Σύνδεση εξωτερικού αγωγού αποχέτευσης Πανόραμα-Γιοτζαλίκια-Φλαμουριές με το δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Β.».

ΘΕΜΑ 10ο:
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση χώρου στις πηγές Λευκόπετρας».

ΘΕΜΑ 11ο:
Ορισμός μελών και συγκρότηση της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Παρέμβαση για την ασφαλή χρήση του δημοτικού οικοπέδου Ο.Τ. 316».

ΘΕΜΑ 12ο:
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον Ι.Σιδηρόπουλο.

ΘΕΜΑ 13ο:
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας επιχείρησης προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στην E.Grancharova.

ΘΕΜΑ 14ο:
Επί αιτήματος του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας» για την παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας συνεδριάσεων του Δ.Σ.

ΘΕΜΑ 15ο:
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων κηδείας ατόμου με την ιδιότητα του πρόσφυγα.
ΘΕΜΑ 16ο:
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων κηδείας οικονομικά αδύναμου δημότη.

ΘΕΜΑ 17ο:
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος για την κάλυψη εξόδων κηδείας οικονομικά αδύναμης δημότισσας.

ΘΕΜΑ 18ο:
Έγκριση ή μη παροχής οικονομικού βοηθήματος σε οικονομικά αδύναμο δημότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ