Quantcast

http://picasion.com/

Δύο Βεροιώτες στην σπείρα που έστηναν ενέδρες σε πολίτες που είχαν πάρει χρήματα από τράπεζες

Δύο Βεροιώτες, ο ένας κάτοικος Μακροχωρίου είναι ανάμεσα στα επτά μέλη της σπείρας που έστηνε καρτέρι σε ανυποψίαστους πολίτες, οι οποίοι είχαν μόλις προχωρήσει σε ανάληψη χρημάτων από τράπεζες. Εφαρμόζοντας το modus operandi της σπείρας, ο ένας από τους ληστές έμπαινε στην τράπεζα και παρακολουθούσε ποιοι από τους πελάτες κάνουν ανάληψη μεγάλων χρηματικών ποσών. Ο ληστής-«πελάτης» στη συνέχεια ενημέρωνε τηλεφωνικά τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας για την περιγραφή του υποψήφιου θύματος, το οποίο το έκλεβαν σε περιοχή και υπό συνθήκες που τους ευνοούσαν. Συγκεκριμένα οι ληστές είτε χτυπούσαν τα θύματα τους στον δρόμο, είτε τα αιφνιδίαζαν αφαιρώντας τις τσάντες με τα χρήματα την ώρα που βρίσκονταν στα οχήματα τους, είτε εκμεταλλευόμενοι την ολιγόλεπτη απουσία παραβίαζαν τα οχήματα τους. Οι δράστες θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη για τις παράνομες πράξεις τους.

7 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι είναι κάτοικοι Βέροιας μην κοιτάτε που γεννήθηκαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι Βεροιωταδες ειναι...ειχαν συλληφθει κ πριν 2 χρονια στη μεγαλη σπειρα των Β. Προαστειων αλλα φευ ο μεγαλοδικηγορος τους εβγαλε εξω για να ρημάζουν τον κοσμακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί κανένας δεν λέει ότι είναι γύφτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε όλη την Ελλάδα οι γύφτοι αδειάζουν τα σπίτια, βάζουν και ένα μαγαλοδικηγόρο και πάλι έξω ,συνεχίζουν το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τους έβγαλαν στην δημοσιότητα με φωτογραφίες και ονομαστικά αλλά στα σαιτ τις Βέροιας τσιμουδια....η απόλυτη ξεφτίλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ