Quantcast

http://picasion.com/

Συνάντηση Big 4: Εκλογές στην ΕΠΟ, δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα

Υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ Σαββίδη και Μαρινάκη
Μετά από 3,5 ώρες ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια». Το παρών στην συνάντηση έδωσαν εκτός από τους ισχυρούς άνδρες ΠΑΟΚ (Ιβάν

Σαββίδης),
Ολυμπιακού (Βαγγέλης Μαρινάκης), ΑΕΚ (Δημήτρης Μελισσανίδης) και Παναθηναϊκού (Γιάννης Αλαφούζος), και οι Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής ομοσπονδιών - μελών UEFA), Μάριος Γεωργίου (διεύθυνση ομοσπονδιών - μελών UEFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA και πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης), Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA), Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός αθλητισμού), Βαγγέλης Γραμμένος (πρόεδρος ΕΠΟ) και Μηνάς Λυσάνδρου (πρόεδρος Super League). Αναλυτικά η σειρά που θα κάθονται στο τραπέζι της συνάντησης: Μελισσανίδης (ΑΕΚ), Λυσάνδρου (Super League), Μαρινάκης (Ολυμπιακός), Πέρι (UEFA), Χούμπελ (FIFA/UEFA), Νικολά (UEFA), Αυγενάκης (υφ.Αθλητισμού), Λάκοβιτς (UEFA), Γεωργίου (UEFA), Γραμμένος (ΕΠΟ), Αλαφούζος (Παναθηναϊκός), Σαββίδης (ΠΑΟΚ). Οι ιδιοκτήτες τελικά αποχώρησαν δίχως να κάνουν δηλώσεις, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξαν αρκετές διαφωνίες εντός της αίθουσας.













Τι είπε ο Αυγενάκης

Αρκετά ικανοποιημένος και αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά τη συνάντηση που είχαν οι Big 4 με τους εκπροσώπους της FIFA/UEFA. «Για πέντε και πλέον χρόνια γινόταν συζήτηση για έναν διάλογο των εκπροσώπων των κορυφαίων. Έγινε με τη συνεργασία των κεντρικών στελεχών της FIFA/UEFA και τους ευχαριστούμε. Οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, με θέαμα και γεμάτα γήπεδα. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε. Η συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, αλλά έβαλε μια σειρά και αύριο με την επικύρωση όλων των μελών της steering committee θα πάμε παραπέρα. Η δουλειά δεν σταματά. Έγινε μια καλή αρχή. Ελπίζω να συνεχιστεί», τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ