Quantcast

http://picasion.com/

Άνω - κάτω το κέντρο της Βέροιας από... φλέβα πετρελαίου!

Ένας κακός χαμός έγινε το πρωί της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου στο κέντρο της Βέροιας, με τους καταστηματάρχες της περιοχής να γίνονται άνω - κάτω, αστυνομία και υπηρεσία καθαριότητας του δήμου να τρέχουν και να μη φτάνουν! Ο λόγος; Διαρροή πετρελαίου από ένα υπό κατασκευή
κατάστημα, που μετέτρεψε τη ΜΕΒ σε λίμνη... μαύρου χρυσού! Συγκεκριμένα, η «σκαπάνη» του συνεργείου που έχει αναλάβει την ανακαίνιση ισόγειου καταστήματος -στο χώρο που στεγαζόταν η τράπεζα Πειραιώς και δίπλα ένα κατάστημα ενδυμάτων- χτύπησε κατά λάθος σωλήνα με πετρέλαιο θέρμανσης, το οποίο χύθηκε στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως, Ελιάς και Βενιζέλου και πήρε το δρόμο προς την Ελιάς. Αμέσως στο σημείο έφτασε η Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία που έριξε μπόλικο πριονίδι προκειμένου να απορροφηθεί το πετρέλαιο. 
Σειρά πήραν τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου, που προσπαθούσαν να μαζέψουν ό, τι μπορούσαν μέχρι αργά το μεσημέρι, ενώ η σκόνη που δημιουργήθηκε από το πριονίδι αγανάκτησε τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς.

Με την τιμή που έχει φτάσει πάντως το πετρέλαιο... θα μπορούσε το σημείο να θυμίζει και σκηνή από ταινία, που πέφτουν από τον ουρανό λεφτά! Έχε χάρη που ήταν κομματάκι δύσκολο να το μαζέψουμε και το ρούφηξε άδικα το πριονίδι!

 



3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ