Quantcast

http://picasion.com/

5 τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν το 2020

Το 2020 δεν συμβολίζει μόνο τη λήξη ενός έτους και την αρχή ενός άλλου. Με το νέο έτος, ξεκινάει μία ολοκαίνουργια δεκαετία, κατά την οποία δυστυχώς ή ευτυχώς θα κληθείς να αντιμετωπίσεις άλλα πράγματα. Παρ’όλα αυτά, μία πραγματικά κομψή γυναίκα δεν παύει ποτέ να είναι στιλάτη, ακολουθώντας
τις τάσεις της μόδας, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα ξεκινήματα. Για να είσαι λοιπόν στη τρίχα και τη νέα χρονιά, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις 5 σημαντικότερες τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν το 2020! Διάβασε τις συμβουλές για να μάθεις πρώτη πώς να τις υιοθετήσεις. Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου για να έχεις έπειτα και εσύ την ανάλογη διάθεση που εμπνέει η νέα δεκαετία!

Ποιες είναι οι σημαντικότερες τάσεις της μόδας για το 2020

1. Σικάτες, έντονες σιλουέτες

Μία από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας που θα παρατηρηθεί τους επόμενους μήνες, είναι οι σικάτες αλλά ταυτόχρονα έντονες σιλουέτες. Σκέψου μακριά παλτό με βάτες, σακάκια με βάτες, καμπαρντίνες, φουσκωτά μανίκια και midi φούστες είτε πλισέ σε Α γραμμή, είτε με σατέν ύφασμα, κολλητές. Η έμφαση δίνεται στους έντονους ώμους και τα θηλυκά κοψίματα!

2. Glamour στοιχεία της δεκαετίας του ’80

Η επόμενη τάση που ήδη βέβαια έχει κάνει την εμφάνισή της από τα Χριστούγεννα, δεν είναι άλλη από τα λαμπερά ρούχα. Για εσένα που λατρεύεις να είσαι το κέντρο της προσοχής, επανέρχονται τα αγαπημένα λαμέ ρούχα της δεκαετίας του ’80, τα στρας, οι παγιέτες και κυρίως τα μεταλλιζέ! Τα έντονα χρώματα τόσο στα outfits όσο και στο μακιγιάζ θα είναι παντού το 2020.
3. Δερμάτινα ρούχα

Ένα fashion trend που έχει κατακλύσει τις πασαρέλες και έχει γίνει ευρέως αγαπητό από τις fashion bloggers, είναι τα δερμάτινα ρούχα. Μακριές δερμάτινες καμπαρντίνες, φαρδιά δερμάτινα παντελόνια αλλά και δερμάτινες midi φούστες σε κάνουν να διαφοροποιείσαι από το πλήθος. Δοκίμασε το, άλλωστε, ο συνδυασμός διαφορετικών υφών είναι η τελευταία λέξη της μόδας!
4. Ρούχα με άνεση και στιλ

Ευτυχώς για εσένα που δεν θέλεις να θυσιάσεις την άνεσή σου στο βωμό του στιλ, φέτος δεν χρειάζεται! Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος το athleisure trend ακόμα ευημερεί και τα αθλητικά σου θεωρούνται «in». Άλλα κομμάτια που υπηρετούν αυτή τη τάση είναι φυσικά τα παλτό τύπου teddy, που είναι και άνετα και ζεστά και τα κολάν, τα οποία ανάλογα πώς θα τα συνδυάσεις μεταμορφώνονται για κάθε περίσταση.
5. Από τις σημαντικότερες τάσεις της μόδας η ηθική μόδα

Τέλος, μία ακόμα τάση της μόδας που γίνεται όλο και πιο δημοφιλής όσο περνάει ο καιρός, είναι η στροφή των ατόμων στην «ηθική» μόδα. Οι άνθρωποι πλέον θα ενδιαφέρονται πιο πολύ για το που φτιάχτηκαν τα ρούχα τους, για το ποιος τα έφτιαξε και κάτω από ποιες συνθήκες. Αποχαιρέτησε τη fast fashion!

To 2020 θα προτιμηθούν βιώσιμα υλικά και υφάσματα, ενώ αρκετή βάση θα δοθεί στα vintage κομμάτια και στα μεταχειρισμένα ρούχα. Αν ενδιαφέρεσαι για το περιβάλλον και για το μέλλον, το 2020 θα ψωνίζεις από secondhand
μαγαζιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ