Quantcast

http://picasion.com/

Χριστουγεννιάτικες κρεατοσυνθέσεις από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Σας περιμένουμε για τις παραγγελίες σας
Τα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγες μέρες μακρυά, τα σπίτια μας είναι στολισμένα και οι νοικοκυρές ήδη σκέφτονται τι θα ετοιμάσουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το πιο γιορτινό και οικογενειακό τραπέζι του χρόνου. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», όπως κάθε χρόνο, έχει κάνει για εμάς όλη την προετοιμασία, δημιουργώντας υπέροχες κρεατοσυνθέσεις, με κρέατα κορυφαίας ποιότητας, γεμιστά με επιλεγμένα υλικά.

Στολίστε τα τραπέζια σας με τις πιο γιορτινές προτάσεις που ετοίμασε για εσάς το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», εντυπωσιάστε την οικογένεια και τους καλεσμένους σας και κυρίως, χωρίς κόπο, αφού το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανάψετε το φούρνο!

Ελάτε σήμερα κιόλας στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) τηλ. 2331061683, επιλέξετε με τι θέλετε να γεμίσετε τα πιάτα σας τις ημέρες των Χριστουγέννων και κάντε τις παραγγελίες σας!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ

Χοιρινά πολυτελείας!


Μπριζόλα χοιρινή γεμιστή


Ρόδια γεμιστά




Πανσέτα γεμιστή

Μπριζόλα χοιρινή γεμιστή
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ