Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαρέλας για Τόσκα: «Ντροπή σου! Οφείλεις να ζητήσεις συγνώμη»

Σφοδρή αντίδραση από την πλειοψηφία των Σωμάτων Ασφαλείας και των Συνδικαλιστών φορέων της Ελληνικής Αστυνομίας έφερε η δήλωση του Νίκου Τόσκα. Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό κανάλι και μίλησε με ιδιαίτερα απαξιωτικά σχόλια για την ομάδα Δέλτα.
«Εγώ την κατήργησα γιατί ήταν ομάδα μπαχαλάκηδων από την μεριά του κράτους» είπε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον ΑΝΤ1, φράση που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις. Μια από αυτές ήταν του Βεροιώτη Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτη Χαρέλα, ο οποίος ζήτησε άμεσα ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: 

 «Ντροπή του, μέρες που είναι. Επανεμφανίζεται μετά από τόσους μήνες για να "καθυβρίσει" τους αστυνομικούς με τον τρόπο αυτό. Αυτή ήταν και είναι η σχέση του με την Αστυνομία. Αυτή την εικόνα είχε διαμορφωμένη για το προσωπικό ως πολιτικός προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας. Επί θητείας του, έθεσε από πολύ νωρίς απέναντι του όλο το Σώμα και αποτέλεσε για όλους μας μια αρνητική παρένθεση. Απαξίωσε με τον χειρότερο τρόπο την επιχειρησιακή λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ. Σήμερα με τις δηλώσεις του έρχεται να μας θυμίσει πόσο απείχε από τον κάθε αστυνομικό. Τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν μειώνουν μόνο τους συναδέλφους που υπηρετούσαν στην ομάδα "Δέλτα" , μειώνουν τον καθένα μας που υπηρετεί στο Σώμα. Η αγανάκτηση μας με τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις είναι αυτονόητη και τέτοιες συμπεριφορές είναι πιο προσβλητικές ακόμη και από τις εκφράσεις της κ. Κασιμάτη. Οφείλει άμεσα τουλάχιστον να ζητήσει συγνώμη».

1 σχόλιο:

  1. όταν δεν έχεις κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο ψαρεύεις οπουδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ