Quantcast

http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα που κατέκτησε τον κόσμο!

Ότι και να πει κανείς για την συμπαθέστατη και σέξι Ιωάννα, είναι λίγο. Αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό μία από τις πιο πολυδιαφημισμένες Ελληνίδες στο χώρο του modeling, με τη φήμη της και τις ικανότητες της να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα ελληνικά όρια. Η Ιωάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη
Βέροια, και βαδίζει πλέον στο 23 έτος της ηλικίας της. Από τα 7 της ξεκίνησε να ασχολείται με το βόλλει, με αποτέλεσμα να θεωρείται μία από τις πιο ικανές αθλήτριες της ηλικίας της. Μάλιστα είχε υπάρξει και μέλος της Εθνικής Ομάδας Πετοσφαίρισης.






Δυστυχώς όμως ένας σοβαρός τραυματισμός την άφησε πίσω, και έληξε με αυτό τον τρόπο τελείως άδοξα η καριέρα της. Στα 18 της, έχοντας αφήσει πίσω τη καριέρα στο βόλλει, ξεκίνησε να σπουδάζει αισθητική και δερματολογία, ενώ συγχρόνως εργαζόταν σε ένα νυχτερινό μαγαζί.








Με το που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην αισθητική, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε να σπουδάζει στο εργαστήριο δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Το modeling αποτέλεσε κάτι που ανέκαθεν ήθελε να κάνει. Ήταν το όνειρο της. Έτσι στο πρώτο κύκλο του GNTM προσπάθησε να διεκδικήσει ένα μέλλον στο χώρο της μόδας. Όμως δε κατάφερε να προχωρήσει, καθώς αποκλείστηκε από το πρώτο κιόλας γύρω των δοκιμαστικών.








Όμως, λίγο καιρό μετά κατάφερε και πήρε το πιο βαρύ τίτλο στο χώρα της μόδας, καθώς αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς για το 2018, στη διοργάνωση του Makedonia TV. Μάλιστα με παρακαταθήκη το τίτλο αυτό, εκπροσώπησε και τη χώρα μας στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος. Πλέον η καριέρα της βρίσκεται σε τοπ επίπεδο καθώς συνεργάζεται με διάφορα πρακτορεία μοντέλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συγκεκριμένα, έχει αναπτύξει συνεργασία με πρακτορεία από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Τουρκία, την Ινδία και το Ντουμπάι.




Πιστή βέβαια στις ‘’ανάγκες’’ της εποχής δε διστάζει να μοιράζεται και μέσω Instagram πολλές φωτογραφίες της, αποδεικνύοντας πολύ συχνά πως αποτελεί μία από τις πιο hot παρουσίες της ελληνικής show biz.

5 σχόλια:

  1. Η "Εθνικη Ομαδα Πετοσφαιρησης" ξερει οτι επαιξε σε αυτην;;;... Για ρωτατε καλυτερα να μαθετε που επαιξε..Αλλο Κλιμάκιο, αλλο Εθνικη Ελλαδος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγά ρε παιδιά!!!
    πότε πρόλαβε και έγινε τόσο διάσημη και τόσο πετυχημένη;;;;;
    κάποιος υπερβάλει.
    μήπως αυτός που κάνει την πληρωμένη καταχώρηση - διαφήμιση;;;;
    σε κάθε περίπτωση καλή επιτυχία αλλά χωρίς... βιασύνες και με μέτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω και εγώ να πληρώσω για να με εκθειάζουν. Μερικές πλαστικές μου λειπουν μόνο, και θα το κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ματαιοδοξία δεν γνωρίζει όρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ