Quantcast

http://picasion.com/

Ένας Βεροιώτης στην κορυφή του ΟΤΕ

Ο Στέφανος Θεοχαρόπουλος, με καταγωγή από την πρωτεύουσα της Ημαθίας ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ από το 2002. Με τις γνώσεις και την εμπειρία του έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στις κορυφαίες διοικητικές θέσεις του ΟΤΕ. Πιο συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2013, ανέλαβε
τη νεοσυσταθείσα θέση του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας και Λειτουργιών Ομίλου ΟΤΕ. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας από τον Ιανουάριο του 2008 και της Romtelecom από τον Ιούλιο του 2011. Έχει διατελέσει κατά το παρελθόν εκτελεστικός διευθυντής επιχειρησιακής Ανάπτυξης της OTEGlobe, εκτελεστικός διευθυντής τεχνολογίας της OTE Investment Services, καθώς επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου ΟΤΕ. Ο κ. Θεοχαρόπουλος κατέχει πτυχίο BEng in Electronic Engineer από το Πανεπιστήμιο του Sussex και μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. in Mobile & Satellite Communications από το Πανεπιστήμιο του Westminster.
Υπήρξε συμμαθητής του δημάρχου Βέροιας, Κώστα Βοργιαζίδη, στο 6ο δημοτικό σχολείο (φημολογείται πως καθόντουσαν στο ίδιο θρανίο) και είναι ξάδελφος του Διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργού Τουρισμού Θανάση Θεοχαρόπουλου. Η σύζυγός του Ευγενία Σακιάρη κατάγεται από τη Νάουσα και αρκετά συχνά επισκέπτονται την γενέτειρά τους, προκειμένου να δούνε τα αγαπημένα τους πρόσωπα. 

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ